Cabin Max Reppu Metz Jr Carry-on sallittu, Lentolaukku, Ultrakevyt

49.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz Jr on käsimatkatavara sallittu, carry-on reppu, joka sopii lähes kaikkiin economy luokkien käsimatkatavara rajoituksiin sekä halpalentoyhtiöiden matkatavara rajoituksiin.

Cabin Max Metz Jr tarjoaa ison 30l avoimen pakkaustilan edessä. Muita ominaisuuksia ovat sivuttain puristettavat kompressiohihnat, helppokäyttöisen quick-access etutaskun, suuri etuorganisaatiotasku ja mukava, pehmustettu selkäosa sekä topatut olkahihnat lisäävät kantomukavuutta. Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

Valmistettu vettähylkivästä 600D materiaalista. Hyödyllisin, monitoimisin ominaisuus Metz repussa matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

Se on ultrakevyt vain 500g !

Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät tekemään Metz 30 litraa älykkääksi vaihtoehdoksi matkustajille, joilla on pienempi käsimatkatavara, tai niille, jotka haluavat vain hieman kompaktimman matkarepun.

Cabin Max Metz Jr sopii mainiosti matkailijalle joka haluaa matkustaa kevyesti, erinomainen pidennetyn viikonlopun matkoille tai vaikka all-round päivärepuksi.

Cabin Max Metz Jr mitat 45x35x20cm ja pehmeä, joustava reppumalli tarkoittavat Metz 30l että se sopii lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Se sopii yleisimmille reittilentoyhtiöille sekä halpalentoyhtiöille, joilla on pienemmät ja erikoisemmat käsimatkatavaroita koskevat koko rajoitukset, kuten mm. Finnair, AirBaltic, Lufthansa, BA, Easyjet, KLM, Wizz Air, Wow Air ja United Airlines Basic economy jne.

Korkeus (cm) 45
Leveys (cm) 35
Syvyys (cm) 20
Paino (kg) 0.5
Väri Keltainen Harmaa

Vertaa

Cabin Max Mini Metz keskikokoinen 45x35x20cm 30L matkustamo, käsimatkatavara reppu, lentoreppu. Muotoilu perustuu yhä suositumpaan isoveli Metz 44L -versioon, jolla on samat ominaisuudet: kestävät, sivupuristushihnat, järjestäjä/organizer taskut, ergonomiset pehmusteet ja kevyt. Ideaalinen reppu, lentolaukku sinulle, joka haluat matkustaa kevyesti ja nopeammin.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Reppu Metz Jr Carry-on sallittu, Lentolaukku, Ultrakevyt