Travelon naisten lompakko, Turvalompakko, Ladies security pouch

12.95

Varasto loppu

Travelon naisten alusasuliivin, rintaliivien lukituskohtaan, topin olkaimeen tai esim housujen sisäpuolelle kiinnitettävä turva lompakko.

Helppo easy clip- kiinnitys. Matkustaville ja liikkeellä oleville naisille suunniteltu, lisää turvallisuutta. Naisten lompakko.

Liitä Under Clothes Money -rintaliivisi etupuolen lukituskohtaan, jotta säilytät arvoesineesi poissa näkyvistä ja piilossa matkan aikana ja josta ne on helppo ottaa käyttöön.

Matka turvalompakko on täydellinen naiselle, joka matkustaa aina ja on liikkeellä.

Piilotetun rahapussi, rahakukkaro, turvalompakon koko on sopiva rahoille, avaimille ja luottokorteille tms muille arvokkaille matkatavaroille.

Se on kestävästi valmistettu hengittävästä ja mukavasta puuvillaseoksesta.

Myös paljon matkustavat urheilijat rakastavat tätä vaatteiden alle piiloitettavaa rahanpussia, koska siinä on hyvä säilyttää myös mm auton, hotellihuoneen avaimia urheilun tau matkan aikana.

Käsinpestävä tuote.

Mukava, hengittävä ja joustava puuvillasekoitus

Materiaali: puuvillaseos
Koko: 11 x 8 cm

Vertaa

Naisten tai miksei myös miestenkin turvalompakko, salainen lomapakko, rahapiilo. Pidä arvoesineet turvassa ja poissa näkyvistä. Turvalompakko, Salainen rahapussi voi asentaa pidikkeen avulla rintaliivin tai vyölenkin hihnalle. Mukava, hengittävä ja joustava puuvillasekoitus, miellyttävä iholla. Käsinpesu. Travelon naisten liiviin, toppiin tai esim housujen sisäpuolelle kiinnitettävä turva lompakko. Sopii myös miehille, esim farkkujen vyötärälenkkiin kiinitettäväksi tai shortseihin. Miesten rahapussi kätkö, lompakko, turvalompakko. Valikoimassamme myös maksukortteja laittomalta kopioinnilta suojaavat RFID-suojalompakot ja korttikotelot. Meiltä löydät laajan valikoiman naisten lompakkoja sekä miesten lompakkoja moneen tarpeeseen. Tarvitsitpa sitten suurta lompakkoa johon mahtuu kaikki luottokorteista, kolikkoihin ja kortteihin tai sitten muutaman luottokortin, lisäksi turva RFID etälukusuojatut lompakot meiltä, suojaavat korttejasi etäluvulta tai kopioinneilta.

Soft, subtle and so discrete. Keep your valuables secure and out of sight. Worn under clothing Travelon the undergarment mini pouch is comfortable, breathable and hand washable. Clips to the strap of a bra or belt loop.
Soft, subtle and oh-so-discrete. Keep your cash, cards and passport secure and out of sight of thieves. This clever pouch clips and rests comfortably onto the front or side of most bras.

Pouch Features:
Pouch clips to the strap of a bra, center bridgeof a bra or belt loop.
Flap over pocket holds card, small tickets and receipts.
Stretch cotton blend jersey is comfortable and breathable.
Hand wash and line dry.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Travelon naisten lompakko, Turvalompakko, Ladies security pouch

12.95