Cabin Max Camo lentoreppu carry-on sallittu 44 l

79.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Ensimmäisen Cabin Max lentorepun jo neljäs sukupolvi, ja uudella muodikkaalla kuosilla tällä kertaa.

Huippukevyt 0.66kg tarkoittaa, että voit maksimoida käsimatkatavaroiden korvauksen ja välttää ylimääräiset matkatavara maksut lentokentillä.

IATA käsimatkatavara mitat täyttävä 55 x 40 x 20 cm on täydellisen sopiva käsimatkatavara hyllyyn lenkoneessa.

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved! Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana. Paino vain 660g ! Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Väri: Musta-harmaa
Koko: 55 x 40 x 20 cm

Vertaa

Cabin Max Camo reppu, lentoreppu, lentolaukku. IATA-lennon suurin sallittu koko 55x40x20- Nyt vedenkestävä 600D-materiaali! Tämä massiivinen reppu antaa mahdollisuuden lentää ja matkustaa tarkistamatta käsimatkatavaroiden kanssa.

Uusi kevyempi amazon Verified. Erittäin luja komposiitti suihkunkestävä reppu, pehmustetulla selkäosalla.
Mukana 3 vetoketjullista päälokeroa, 2 vetoketjullista sisälokeroa. Säädettävät olkahihnat, kantokahvat ja sivussäädettävät hihnat. Alkuperäinen ja paras Cabin Max -lentolaukku – älä hyväksy halpoja jäljitelmiä. IATA hyväksymä käsimatkatavara on suunniteltu hyödyntämään maksimaalinen pakkaustila.

Erittäin luja 600D nylonlaukku, jossa pehmustettu selkä ja jossa 3 vetoketjullista lokeroa, 2 vetoketjullista sisälokeroa, säädettävät olkahihnat, kantokahvat ja sivussa säädettävät hihnat. Tämä kevyt laukku on ihanteellinen hyödyntämään käsimatkatavaroidesi pakkaustarvetta. Suunniteltu sopimaan suurimpaan sallittuun kokoon 55x40x20. Tämä on IATA lentohyväksytty matkalaukku ja sopii mihin tahansa lentoyhtiön yläkaapin tai matkatavaratesterin IATA-mittaan.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Camo lentoreppu carry-on sallittu 44 l