Cabin Max pukulaukku, Pukupussi carry-on sallittu 55x40x20 cm

84.95

2 varastossa

Vaatteiden kantolaukku, pukulaukku, pukupussi, jossa yhdistyvät perinteisten pukulaukkujen ja matkustamo kokoisten laukkujen parhaat ominaisuudet.

Lentohyväksytty koko on täydellinen useimmille suurille lentoyhtiöille 55x40x20 cm.

Sen parhaat ominaisuudet matkailijalle ovat:

Sisältää sekä tilaa 2 puvulle tai mekolle että 12 litran pakkausalueen muille vähemmän muodollisille vaatteille asusteille, joiden kanssa saatat haluta matkustaa. Lukittavat vetoketjut.

Sisäiset tarviketaskut pienille tavaroille. Vettähylkivä 600D. Kaikki kantohihnat valmistettu kierrätetyistä auton turvavöistä.

Etutasku, jossa pehmustettu säilytystila ohuelle kannettavalle tietokoneelle tai tabletille.

Voidaan kiinnittää matkalaukun teleskooppi vetokahvaan, helpottamaan kuljetusta.

Tyylikäs, ammattimainen ulkonäkö on ihanteellinen liikematkoille ja muodollisiin tilaisuuksiin.
Kanna säädettävän olkahihnan, ylempien kantokahvan kautta tai yhdistä rullaavaan matkatavaraasi takaosan matkatavarahihnan kautta.

Cabin Max pukupussi, pukulaukku on käsimatkatavara sallittu, carry-on sallittu koko.

Se on valmistettu suojaamaan tärkeitä vaatteitasi matkallasi kokoukseen, konferenssiin tai juhlaan tms.

IATA mittoihin 55x40x20 cm valmistettu takaa nopean ja joustavan siirtymisen lentokentillä ilman matkalaukkujen odottelua matkatavarahihnalta.

Cabin Max pukupussissa on turvallinen pehmustettu kantokahva sekä tuettu olkahihna. Ulkoinen vetoketjullinen tasku, sisäinen verkkotasku ja kaksi sisäistä ohutta verkkotaskua, jotka ovat täydellisiä esim kengille tai hygienialaukulle.

Pukupussi avattuna on 109 cm pituinen, joka sopii siten täydellisesti mm puvulle, leningille tai mekolle.

Uskomattoman tilava, mahtuu jopa 4 vaateripustinta, ota matkalle mukaan useampi asukokonaisuus!
(Pukulaukku ei sis. henkareita)

Paino vain 1,9 kg!

Väri musta

Koko: 55x40x20cm

Materiaali: vettähylkivä 600D

Vertaa

Cabin Max Garment Carrier – Pukulaukku – Pukupussi antaa sinun nauttia sekä perinteisen pukutelineen että käsimatkatavara-laukun parhaista ominaisuuksista yhdessä innovatiivisessa paketissa.

Täydellinen liikematkoille tai erityistilaisuuksiin, Garment Carrier Holdall pukulaukku sopii käsimatkatavaraksi useimpien suurten lentoyhtiöiden kanssa.

Liian monet vaatteen kantajat keskittyvät vain pukuun tai mekkoon jättäen huomiotta muiden vaatteiden tarpeen matkallasi. Cabin Max Garment Carrier pukulaukun ainutlaatuinen ulkoasu antaa sinulle rypistymätöntä säilytystilaa puvullesi tai mekollesi.

Pehmustetut sisäiset integroidut tukisoljet ja valikoima lisävarustetaskuja varmistavat, että muodollinen asusi tulee matkalta tuoreena.

Unohda epämiellyttävät perinteiset vaatetelineet; Tämän pukulaukun kolminkertainen rakenne, ulkoiset vetoketjut ja ekologiset nahkayksityiskohdat tekevät siitä sekä tyylikkään katsella että matkustaa sen kanssa.

Pukulaukun etupuolella oleva nopea järjestelytasku on täydellinen matka-asiakirjoille, kun taas ohut kannettava tietokone tai tabletti voidaan kuljettaa tähän pehmustetun laitetelineen kautta.

Vaatetelinettä voidaan käyttää sen olkahihnan kautta, kantaa ylemmässä kantokahvassa tai yhdistää pyöriviin matkatavaroihin takamatkatavaraholkin kautta. Tämä kaikki takaa stressittömän ja ketterän matkakokemuksen.

*Huomaa, että kuvissa näkyvät pakkauskuutiot myydään erikseen.

Lisätiedot

Paino0.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max pukulaukku, Pukupussi carry-on sallittu 55x40x20 cm