Cabin Max Metz reppu, Carry-on sallittu 44L lentoreppu

74.95

29 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.
Cabin Max Metz lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max monitoimi reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii lähes 90%:sti lentokoneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Sen tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle ovat:

-Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen käsimatkatavarana.

-Paino vain 680g !

-Lentokoneisiin hyväksytty reppu on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

-Hyödyllisin, monitoimisin ominaisuus Metz repussa matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

-Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

-Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

-Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät kompressiohihnat.

-Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus.

-Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

-Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.
-Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU
-Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

-Väri musta
-Koko 55x40x20cm
-Paino 0.7kg

Vertaa

Cabin Max reput ja matkalaukut suunniteltu liikkujalle, matkailijalle, lomailijalle, joka haluaa ottaa mukaan maksimi pakkausmäärän matkalle. Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu matkailijan näkökulmasta kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi, joten asiakkaat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroilla kevyesti ja helposti. Cabin Max reput ja laukut on suunniteltu Iso-Britanniassa, ja olemme aina valmiina kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja mihin tahansa palautteeseen. Triptek.eu tiimi palvelee tarjoten nopean ja luotettavan asiakaspalvelun kaikille asiakkaillemme. Käsimatkatavaroiden määrä ja koko sekä sallittu määrä ja koko riippuu lentoyhtiöstä.

Tyypillisimmin sallittua on yhden max 8–10 kilon painoisen laukun sekä yhden pienen laukun tai henkilökohtaisen esineen, kuten esim kannettavan tietokoneen, joka tulee sijoittaa ja sopia matkustamossa edessäsi olevan istuimen alle. Käsimatkatavaroissa kuljetettavan laukun on ympärysmitoiltaan mahduttava lentoyhtiön määräämään mittoihin, jotta se sopii koneessa istuinten yläpuolella olevaan tavaratilaan. Rajoitukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Cabin Max Metz 44l classic

  • The Classic Cabin Max Metz Carry On backpack sized perfectly to travel hands free 55x40x20cm to fit 94% of worldwide hand luggage gauges including: EasyJet and RyanAir, AirBaltic, Finnair, SAS, Lufthansa, KLM, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates, and many more.
  • Large 44-litre capacity cabin bag makes it possible to fly without checking in baggage to the hold. Lightweight yet durable design 0.7kg (1.5lbs).
  • Travel Backpacks
  • Featuring 3 main lockable zipped compartments, including document pocket, organisational accessories and tech pocket, including 2 zipped compartments. High strength durable, showerproof, and recyclable, 600D polyester fabric.
  • Adjustable shoulder straps, carrying handle, side adjustable compression straps, and padded ergonomic design back section.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu, Carry-on sallittu 44L lentoreppu