Cabin Max Metz Jr carry-on sallittu 30L Ultrakevyt 500g

54.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz Jr on käsimatkatavara sallittu, carry-on reppu, joka sopii lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara rajoituksiin, mikä parasta myös halpalentoyhtiöiden matkatavara rajoituksiin.

Cabin Max Metz Jr tarjoaa ison 30 litran avoimen pakkaustilan edessä!

Muita ominaisuuksia:

-Puristettavat kompressiohihnat

-Helppokäyttöisen quick-access etutaskun

-Suuri etuorganisaatiotasku ja mukava

-Pehmustettu selkäosa

-Topatut olkahihnat lisäävät kantomukavuutta.

Valmistettu vettähylkivästä 600D materiaalista.

Se on ultrakevyt vain 500g !

Kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät tekemään Metz 30 litraa älykkääksi vaihtoehdoksi matkustajille, joilla on pienempi käsimatkatavara, tai niille, jotka haluavat vain hieman kompaktimman matkarepun.

Cabin Max Metz Jr sopii mainiosti matkailijalle joka haluaa matkustaa kevyesti, erinomainen pidennetyn viikonlopun matkoille tai vaikka all-round päivärepuksi.

Cabin Max Metz Jr mitat 45x35x20cm ja pehmeä, joustava reppumalli tarkoittavat Metz 30l että se sopii lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavara mittoihin.

Se sopii yleisimmille halpalentoyhtiöille sekä halpalentoyhtiöille, joilla on pienemmät ja erikoisemmat käsimatkatavaroita koskevat koko rajoitukset, kuten mm Wizz Air, Wow Air ja United Airlines Basic economy.

Korkeus (cm) 45
Leveys (cm) 35
Syvyys (cm) 20
Paino (kg) 0.5

Väri Tumman punainen

Vertaa

Lentoreppu, Reppu, Lentolaukku Cabin Max JR Metz. Käsimatkatavara 45x35x20 cm. Paino 0,5 KG. Kapasiteetti – 30 litraa – Mini Metz sopii kaikille suurille lentoyhtiöille. Se sopii myös täydellisesti niille, joilla on pienemmät käsimatkatavaroita koskevat vaatimukset, kuten halpalentoyhtiöt, mm Ryanair, Wizz Air.
Tilava – Mini Metz on harhaanjohtava tilavuuden ollessa 30 litraa matkalaukkutyyliin yhdistettynä, joten on helppo pakata matkalaukkusi reppusi nopeasti ja vaivattomasti. HELPPO – Helppo kuljettaa pitkiä matkoja reppun pienikokoisuuden ansiosta, yhdistettynä Mini Metzin takana olevaan laajaan pehmusteeseen sekä säädettäviin reppuhihnoihin, mikä tekee siitä aivan mukavan matkan lopussa ja alussa. JÄRJESTELIJÄT- Mini Metzin edessä on järjestäjätasku ja edessä oleva tasku matkustusasiakirjoillesi ja henkilöllisyystodistuksille, passille sekä useita lokeroita, joissa voi olla kylpytuotteita tai kaikkea mitä tarvitset matkan aikana.

Lisätiedot

Paino 0.7 kg

Päävalikko

Cabin Max Metz Jr carry-on sallittu 30L Ultrakevyt 500g