Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu

64.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max Metz monitoimi reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.
Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Reppu on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahvat, ja sivuilla säädettävät hihnat.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös useimmilla halpalennoilla.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Repun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Reppu on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.
Paino vain 0,680kg
Väri: Sininen Atlantic

Vertaa

Cabin Max Metz reput, lentolaukut, matkalaukut ovat suunnitteltu erityisesti lomailijan näkökulmasta. Suunnittelemme käsimatkatavara reput ja laukku mallistomme kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi. Matkailijat voivat pakata ne maksimaalisesti tilaa hyödyntäen. Matkustaa vain käsimatkatavaroiden kanssa ilmaiseksi ilman lisäkuluja ja helposti useimmilla lentoyhtiöillä ympäri maailman. Cabin Max reput ovat matkailijoiden ykkösvalinta. Cabin Max Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille. Se on käsimatkatavara hyväksytty IATA reppu. Cabin Max Metz on oikea ja alkuperäinen cabin reppu.

Cabin Max Metz:ssä on valtava 44 litran kapasiteetti ja edessä kätevä matkadokumenttitasku matkalipuille ja matkustusasiakirjoille, josta ne on aina käden ulottuvilla tarvittaessa matkan aikana.
Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi ja maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä. Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja helppo koko, joten liukuu mainioisti lentokoneen matkustamon ylälokeroon.
Reppu, repun, Cabin Max Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, jossa on erilaisia taskuja kynille, elektroniikalle ja matkustusasiakirjoille.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L lentoreppu