Metz Under Seat 20L Cabin Reppu ”RyanAir – Finnair – Free” Carry-on 40x25x20cm

44.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz 20l Stowaway repulla lennät ilman lisämaksuja matkatavaroista. Se sopii ilmaiseksi myös toiseksi ilmaiseksi matkustamon käsimatkatavaraksi mm Finnairille, Ryanairille, Wizzairille sekä 95%:sti muille isoille lentoyhtiöille joustavan materiaalinsa ansiosta.

Täydellinen koko (40x25x20cm) mm Ryanairin, Finnairin, SAS:n, KLM:n jne uusiin ”ilmaisiin” käsimatkatavaroiden sääntöihin. Hyödyllisin, monitoimisin ominaisuus Metz repussa matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

Sen lisäksi, että tämä sopii halpalentoyhtiöiden ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi mittojensa puolesta, se sopii myös useimpien muiden lentoyhtiöiden ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, joka sallittua ottaa mukaan lennolle.

Tämä on ideaali myös muiden kuin halpalentoyhtiöiden toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi, sen sopiessa matkustamon etuistuimen alle. (Finnair, Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, BA, Air France jne.) Sen lisäksi, että ilmaiseksi lentää Ryanairilla, Metz 20L on lentohyväksytty kaikille muille tärkeille isoille lentoyhtiöille

Tilava 20L 40x25x20cm -laukku, valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Käsimatkatavara Hyväksytty välttämään käsimatkatavaramaksuja mm Ryanairilla, ota Ryanairille ilmaiseksi. Sopii yli 90%:sti IATA lentoyhtiöille käsimatkatavaraksi.

Sisäiset 3D -taskut takaavat erinomaisen sisäisen organisoinnin.

Kierrätetty RPET & Eco 600D materiaali on kestävä, vettähylkivä ja ympäristöystävällinen, valmistettu tyhjistä muovipulloista jotka kerätty valtamerestä. Ecoreppu!

Takalaukun läpivienti, joka on helppo yhdistää liikkuvan matkatavaran kanssa.

Päällä kantokahva, TSA lukittavat vetoketjut ja etutasku.

Vältä Ryanairin uusia käsimatkatavaroiden lisämaksuja Metz 20L Stowawaylla. Tämä kevyt matkalaukku on täydellisen kokoinen vastaamaan uusia ”ilmaisia” käsimatkatavara sääntöjä ja siinä on harhaanjohtava tilava sisustus.

Matkalaukkutyylinen pakkauspäälokero ja joustava pehmeäpuolinen muotoilu mahdollistavat pakata enemmän kuin luulet Metz 20L: ään. Etuosan järjestäjäosasto on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen ja siinä on taskut lipuille ja matkustusasiakirjoille. Kevyt malli on mukava ja helppo käyttää.

Ominaisuudet:

-Kevyt vain 500g

-Matkadokumenttitasku edessä

-Pehmustettu kantokahva

-Pehmustetut olkahihnat

-Materiaali RPET kierrätetty 600D vettähylkivä

-Sivukompressiohihnat

Koko: 40x25x20cm

Paino: 0,5kg

Väri: Vintage teal

Vertaa

Reppu, lentolaukku Cabin Max Metz Small 20l on uusi koko. Metz small reppu, lentolaukku soveltuu ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi lentokoneen matkustamoon useimmille lentoyhtiöille, se sopii matkustamon etuistuimen alle.

Matkalaukut, lentolaukut ja reput mittavasta valikoimastamme Triptek.eu verkkokaupasta, edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Underseat backpack. Manhattan Stowaway XL 20L RPET Edition – Made from recycled plastic bottles – 40x25x20cm Ryanair Compatible. Kierrätetty materiaalista valmistettu, 36 tyhjästä muovipullosta, jotka kerätty valtamerestä. Kierrätetty RPET -polyesteri kierrätetyistä muovipulloista – tällä repulla lentää ilmaiseksi Ryanairilla, ilman matkalaukkujen lisämaksuja.

Täydellinen koko (40 x 25 x 20 cm) Ryanairin uusille ”ilmaisille” istuimen alla oleville käsimatkatavarasäännöille. Käsimatkatavara mitat yhteensopivat myös kaikkien muiden suurten lentoyhtiöiden kanssa. Pakkaa enemmän kuin luulet, tilavassa 20 litran sisätilassa.

Repun avaaminen helppoa ja joustava muotoilu pehmeillä sivuilla mahdollistavat täydellisen pakkaamisvapauden. Kevyt muotoilu painaa vain 500 g. Mukava ja helppo kantaa selässä, selkäosa pehmustettu. Etutasku, jossa on lokerot iPadille, matkustusasiakirjat, kynät ja liput. Pikatasku laukun etupuolella matkadokumenteille. Pehmustettu kahva päällä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Metz Under Seat 20L Cabin Reppu "RyanAir - Finnair - Free" Carry-on 40x25x20cm