Metz Small Cabin Reppu – 20L Carry-on Ryanair-Finnair Free – Underseat reppu

36.95

15 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz 20l koko sopii useimpien lentoyhtiöiden ja myös halpalentoyhtiöiden ilmaiseksi ”free underseat repuksi, laukuksi” eli sopii matkustamon etuistuimen alle kokonsa puolesta. Paino ultrakevyt vain 500g. Kattava valikoima underseat reppuja ja laukkuja matkallesi.

Vältä mm. halpalentoyhtiöiden Ryanairin, Wizzairin uusia käsimatkatavaroiden maksuja Metz 20L Stowaway Cabin repulla. Tämä kevyt Cabin reppu on täydellisen kokoinen vastaamaan uusia ”ilmaisia” lentoyhtiöiden ja halpalentoyhtiöiden käsimatkatavara rajoituksia ja siinä on mittoihinsa nähden erittäin suuri pakkaustilavuus.

Matkalaukku tyylinen iso pakkausosasto ja esteetön päälokero sekä joustava pehmeäpuolinen muotoilu mahdollistavat pakata enemmän kuin luulet Metz 20L: ään.

Etuosan pakkausosasto on ihanteellinen iPadin säilyttämiseen, ja siinä on taskut pienille matkatavaroille ja tärkeille matkustusasiakirjoille, josta ne on aina helposti saatavilla matkasi aikana.

Pika tasku löytyy ulkopuolen kannesta. Metz 20l stowaway on kevyt malli ja mukava ja helppo käyttää.

Sen lisäksi, että lentää ilmaiseksi Ryanairillä, Finnairilla, SAS:llä jne. Metz 20L on lentohyväksytty kaikille muille tärkeille lentoyhtiöille, todistamalla, että tämä kompakti ja monipuolinen reppu on paras vaihtoehto lennoille.

Lennä ilman matkatavaramaksuja mm Ryanairilla. Täydellinen koko (40x25x20cm) Ryanairin uusiin ”ilmaisiin” alapintamattoihin käsimatkatavaroiden sääntöihin. Käsimatkatavarat, jotka ovat yhteensopivia kaikkien muiden suurten lentoyhtiöiden kanssa.

· Pakkaa tilavaan 20 litran sisätilaan enemmän kuin luulet. Matkalaukku tyyppinen pakkausosasto ja joustava pehmeäpuolinen ja vettähylkivä materiaali sekä muotoilu mahdollistavat täydellisen matkakumppanin.

· Kevyt muotoilu painaa vain 500 g. Mukava ja helppo kantaa, pehmusteet olkahihnoissa sekä selkäosassa.

· Etujärjestäjätasku, organizer, jossa on osastot iPadille, matka-asiakirjat, kynät ja liput. Pikatasku laukun edessä. Pehmustettu kantokahva.

· Saatavana klassisena mustana.

Koko 40x25x20 cm

Väri Musta

Materiaali 600D vettähylkivä

Paino vain 500g

Vertaa

Reppu, Stowaway underseat lentolaukku Cabin Max Metz Small 20l on uusi koko. Metz small reppu, lentolaukku soveltuu ns toiseksi ilmaiseksi käsimatkatavaralaukuksi lentokoneen matkustamoon useimmille lentoyhtiöille, se sopii matkustamon etuistuimen alle. Matkalaukut, lentolaukut ja reput mittavasta valikoimastamme Triptek.eu verkkokaupasta, edullisin hinnoin ja nopealla toimituksella. Underseat bag, underseat backpack, flight, travel, luggage. Underseat laukut ja reput ovat käsimatkatavaroina kannettavat ja ne on suunniteltu sopimaan lentokoneen istuimen alle tai ylätilaan, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Lentokoneen etuistuimen alle sopivat laukut ja reput, underseat bags and backpacks, verkkokaupastamme nopealla toimituksella.

Mitä ovat underseat laukut ja reput? Underseat bags eli istuimen alle sijoitettavat käsimatkatavara laukut ja reput on suunniteltu sopimaan lentokoneen, linja-auton, bussin, junan istuimen alle tai ylätilan käsimatkatavara lokeroon, hattuhyllylle, jotta matkustajilla on kaikki tarvitsemansa lähellä. Nämä ns underseat reput esim lentokoneeseen mukaan otettavat laukut ja reput ovat yleensä ilamiseksi mukaan otettavia matkustamoon. Vaikka istuimen alle sijoitettavilla käsimatkatavara repuilla ja laukuilla on erilaisia ​​kokoonpanoja ja kokoja, se on kannettava kuin laukku tai reppu, mutta tarjoaa organisointia käsimatkatavaroillesi kuin matkalaukku.

Lisätiedot

Paino 0.6 kg

Päävalikko

Metz Small Cabin Reppu - 20L Carry-on Ryanair-Finnair Free - Underseat reppu