Reppu Olkalaukku Cabin Universal Hybridi 2 in 1 Carry-On Monitoimi

44.95

7 varastossa

Cabin Universal 2-IN-1 on monitoimi reppu ja olkalaukku yhdessä, se on matkailun innovaatio uutuus. Se sopii kokoontaitettuna olkalaukuksi, jopa Ryan Airin 20l ilmaiseksi ns ”under seat”- laukuksi sekä se sopii reppu käytössä lähes kaikkien lentoyhtiöiden käsimatkatavaraksi, carry-on repuksi, sillä reppu on IATA mitoissa 55x40x20cm. Ekologista ja käytännöllistä!

Tämä monitoimi hybridi reppu-olkalaukku 2 in 1 on matkailijalle ihanteellisin valinta, antaa sinulle myös mahdollisuuden matkustaa määränpäähänsi käyttämällä sitä täysikokoisena käsimatkatavara hyväksyttynä reppuna lennoilla. Käytä sitten olkalaukkuna määränpäässäsi tutkiaksesi matkakohdettasi, eli sinun ei tarvitse ottaa erillistä päivälaukkua matkallesi, tämä on hyvä päivälaukku ja lentoreppu samassa!

Kevyt, vain 1 kg: n matkustamoreppu on valmistettu vahvasta ja vettähylkivästä Ripstop-materiaalista, ja pakkaamisen helpottamiseksi, se avautuu matkatarvikkeiden pakkaamiseksi. Lisäksi sopii tarvittaessa mainiosti vetolaukun kahvaan kiinnitettäväksi, helpottaen ja keventäen siirtymisiä matkan aikana.

Matkatarvikkeita, matkadokumentteja voidaan säilyttää useissa sisäisissä ja ulkoisissa vetoketjullisissa taskuissa, kun taas suuri RFID-etälukuvarkauksien estävä tasku on ihanteellinen suojaamaan sekä kosketuksettomia luottokortteja, id-kortteja että e-passeja skanneripohjaisilta identiteetti- ja henkilöllisyysvarkauksilta.

– Cabin reppu koko 55x40x20 cm, 44 l

– Cabin 40x20x25cm, 20 l underseat bag, olkalaukku

– Vettähylkivä Ripstop materiaali

– Sisäiset ja ulkoiset vetoketjulliset matkadokumentti säilytystaskut.

– Sisäinen RFID-esto varkaudenesto tasku suojaa kosketuksettomia kortteja ja sähköisiä passeja skanneripohjaisilta taloudellisilta ja henkilöllisyysvarkauksilta.

-Ultrakevyt paino vain 1 kg

Ominaisuudet;

Universal Cabin Bag on 2 matkalaukkua yhdessä; 20 litran olkalaukku, joka on Ryanairin uuden ”ilmaisen” istuinlaukkujen määräysten mukainen, ja 44 litran matkareppu, joka vastaa perinteisesti kooltaan lentoyhtiön kuljettamia korvauksia.

Vaihtaminen kahden laukusta repuksi välillä vie muutaman sekunnin vain yhdellä vetoketjulla ja 2 pidikkeellä. Tämä joustavuus tarkoittaa, että Universal Cabin Bag voi noudattaa kaikkia tunnettuja lentokonetta käyttäviä käsimatkatavaroita koskevia sääntöjä ja varmistaa, että matkustajien, jotka voivat matkustaa useilla lentoyhtiöillä, ei tarvitse ostaa erilaisia ​​erikokoisia matkustajalaukuja käsimatkatavaroiden maksujen välttämiseksi.

Koko: Reppuna 55x40x20 cm / 44 l

Paino: 1 kg

Materiaali: Ripstop vettähylkivä

Väri: Musta-Harmaa

Vertaa

Universal Cabin Bag on 2 laukkua yhdessä. Sisältää 20L lentolaukun ja repun, molemmat ovat halpalentoyhtiöiden mm Ryanairin uuden ”ilmaisen” etuistuinlaukku koko asetusten mukaisia. 44L reppu, joka vastaa perinteisen kokoisen lentoyhtiön sallittuja käsimatkatavara mittoja. Vaihtaminen kahden tilan välillä vie sekunnin vain yhdellä vetoketjulla ja kahdella pidikkeellä, vaihto repusta olkalaukuksi tai toisinpäin, eli tarpeesi mukaan, innovatiivinen! Tämä joustavuus tarkoittaa, että Universal Cabin Bag voi noudattaa kaikkia tunnettuja lentokonetta käyttäviä käsimatkatavara mittoja koskevia sääntöjä- Täten varmistaa, että matkustajien, jotka voivat matkustaa useilla lentoyhtiöillä, ei tarvitse ostaa erilaisia ​​erikokoisia matkustamolaukkuja käsimatkatavaroiden maksujen välttämiseksi.
Universal Cabin Bag antaa sinulle myös mahdollisuuden matkustaa määränpäähäsi käyttämällä sitä täysikokoisena 44l reppuna, lentolaukkuna. Käytä sitten olkalaukkua tutkiaksesi määränpäätäsi, matkakohdettasi eli sinun ei tarvitse ottaa erillistä päivälaukkua matkallesi. Kevyt, vain 1 kg: n lentolaukku reppu on valmistettu vahvasta ja vettähylkivästä Ripstop-materiaalista. Siinä on leveät, aukot helppon pakkaamiseen.
Matkatarvikkeita, matkalippuja voidaan säilyttää useissa sisäisissä ja ulkoisissa vetoketjullisissa taskuissa, kun taas suuri RFID-estävä tasku on ihanteellinen suojaamaan sekä kosketuksettomia luottokortteja että sähköisiä passeja skanneripohjaisilta talous- ja henkilöllisyysvarkauksilta. Olitpa miettimään kokoa tai turvallisuutta, Universal Cabin Bag varmistaa, että vakiona on stressitöntä matkakokemusta.

Lisätiedot

Paino 0.9 kg

Main Menu

Reppu Olkalaukku Cabin Universal Hybridi 2 in 1 Carry-On Monitoimi