Matkalaukku Cabin Max Toronto 55x40x20cm, Tilavuus 40l, TSA lukko

69.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Torontossa yhdistyvät tyylikäs, ajaton muotoilu, jolla on erinomainen iskunkestävyys ja erittäin tilava pakkausosasto.

Alumiiniseos-anti-naarmuuntumaton ABS-ulkokuori on kevyt, vahva ja siinä on runsaasti energiaa absorboivia ominaisuuksia ja erinomainen iskunkestävyys – ihanteellinen suojaamaan omaisuuttasi matkoilla.

Suurikokoisessa 40 litran sisäosastossa on toisella puolella pakkausnauhat ja toisella puolella vetoketjupaneeli jakajana.

Matkustusasiakirjoja, matkadokumentteja ja matkalla tarpeellisia lisävarusteita voidaan säilyttää kolmessa integroiduissa sisätaskuissa sisäpuolella, kun taas koko matkalukku voidaan lukita ulkoisen TSA-yhdistelmälukon avulla.

Stressittömät matkat on varmistettu monisuuntaisilla pyörillä, joiden rullattavuus on erinomainen, sekä kevyellä alumiinisella teleskooppikahvalla ja joustavalla kantokahvalla, tekee Torontosta yläpuolella oleviin kaappeihin käsimatkatavara mittoihin sopivaksi.

Nämä lukuisat kätevät matkaominaisuudet ja yhteensopivuus useimpien suurten lentoyhtiöiden kanssa varmistavat, että Toronto on täydellinen kumppani tehokkaaseen, edulliseen sekä tyylikkääseen matkaan.

– 55x40x20cm alumiini ABS seos ulkokuori, jonka paino on ultrakevyt 2.9kg.

– 40 litran sisustuksessa on pakkaushihnat, vetoketjupalkki ja 3 integroitua sisäistä taskua.

– Kevyt ABS-aluminiiniseos rungolla on erinomainen iskunkestävyys.

– Ulkoiset hyväksytyt TSA-yhdistelmälukot

– 4 spinner pyörää, kevyt alumiinikahva ja jousitettu kahva.

– Väri tyylikäs shamppanja Rose

Vertaa

Uutta matkalaukkua matkallesi! Cabin Max Toronto on käsimatkatavara kokoinen vetolaukku, trolley. Sen tyylikäs design on huippumuodikas. Sen parhaimmat ominaisuudet matkailijalle ovat Teleskooppi vetokahva, 360 astetta pyörivät pyörät, 40l pakkaustilavuus, ABS kestävä ulkokuori, integroitu TSA lukko, kevyt!

Lisätiedot

Paino2.9 kg (kilogramma)

Päävalikko

Matkalaukku Cabin Max Toronto 55x40x20cm, Tilavuus 40l, TSA lukko