Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L Kevyt 0,68 kg

64.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Metz on ollut bestseller ympäri Eurooppaa vuodesta 2009 ja on edelleen monipuolinen ja kestävä reppu kaikille matkoille.

Cabin Max monitoimi reppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

-Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.
-Paino vain 680g !
-Lentokoneisiin hyväksytty reppu on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti virallista lupaa käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Erittäin kevyt 0,680 kg paino tarkoittaa sitä, että voit maksimoida käsimatkatavarasi ja maksimi koolla vältät maksamasta lisämaksuja lentokentillä.

Metzin mitat 55x40x20cm ovat täydelliset käsimatkatavara mitat ja se sopii lähes kaikille IATA lentoyhtiölle ja helppo koko, joten liukuu mainioisti lentokoneen matkustamon ylälokeroon.

Metz tilavuus on loistava, 44-litran sisätilojen, sivujen kompressiohihnat ja hyvin pehmustetut ja säädettävät reppuhihnat sekä etukotelotasku, matkadokumenteille, helposti aina saatavilla, sekä kansiosassa erilaisia taskuja kynille, gadgeteille ja matkustusasiakirjoille.

Metz on ihanteellinen reppu sekä kokeneille että aloitteleville matkailijoille.

-Vettähylkivä 600D polyesteri materiaali

-Säädettävät pehmustetut olkaimet

-Sivujen kompressiohihnat

-Juomapullotasku, vesipullotasku kyljessä

-Kantokahva

-Etutasku

-Suuri 44 litran pakkauskapasiteetti

-Vetoketjujen Tsa lukitus mahdollisuus

Koko 55x40x20cm

Väri Sininen kirkas

Paino 680g

Vertaa

Cabin Max reput ja matkalaukut suunniteltu liikkujalle, matkailijalle, lomailijalle, joka haluaa ottaa mukaan maksimi pakkausmäärän matkalle. Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu matkailijan näkökulmasta kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi, joten asiakkaat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroilla kevyesti ja helposti. Cabin Max reput ja laukut on suunniteltu Iso-Britanniassa, ja olemme aina valmiina kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja mihin tahansa palautteeseen. Triptek.eu tiimi palvelee tarjoten nopean ja luotettavan asiakaspalvelun kaikille asiakkaillemme. Käsimatkatavaroiden määrä ja koko sekä sallittu määrä ja koko riippuu lentoyhtiöstä.

Tyypillisimmin sallittua on yhden max 8–10 kilon painoisen laukun sekä yhden pienen laukun tai henkilökohtaisen esineen, kuten esim kannettavan tietokoneen, joka tulee sijoittaa ja sopia matkustamossa edessäsi olevan istuimen alle. Käsimatkatavaroissa kuljetettavan laukun on ympärysmitoiltaan mahduttava lentoyhtiön määräämään mittoihin, jotta se sopii koneessa istuinten yläpuolella olevaan tavaratilaan. Rajoitukset vaihtelevat yhtiöittäin: esimerkiksi Finnairilla sallittu koko on 56 cm x 45 cm x 25 cm. Tarkista sallittu paino ja lentolaukun sallitut mitat aina suoraan lentoyhtiöltäsi ennen lentoa. Yleensä tieto löytyy varaustositteesta tai ainakin yhtiön verkkosivuilta.

Cabin Max Metz 44l classic

The Classic Cabin Max Metz Carry On backpack sized perfectly to travel hands free 55x40x20cm to fit 94% of worldwide hand luggage gauges including: EasyJet and RyanAir, AirBaltic, Finnair, SAS, Lufthansa, KLM, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates, and many more.
Large 44-litre capacity cabin bag makes it possible to fly without checking in baggage to the hold. Lightweight yet durable design 0.7kg (1.5lbs).
Travel Backpacks
Featuring 3 main lockable zipped compartments, including document pocket, organisational accessories and tech pocket, including 2 zipped compartments. High strength durable, showerproof, and recyclable, 600D polyester fabric.
Adjustable shoulder straps, carrying handle, side adjustable compression straps, and padded

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L Kevyt 0,68 kg