Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L, 55x40x20cm, Vettahylkivä

64.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Metz reppu on se alkuperäinen huippusuosittu klassikko ja edustaa parasta Cabin Max laatua.

Metz sopii niin työmatkailuun kotimaassa, kuin liikematkailuun lennoille. Cabin Max lentoreppu on käsimatkatavara hyväksytty! Carry-on approved!

Cabin Max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan. Joustavan materiaalin ja sivuissa olevien intgroitujen kompressiopakkaushihnojen avulla sopii lähes kaikille lentoyhtiöille.

Se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat.

Massiivinen 44 litran koko mahdollistaa laukun viemisen koneeseen ilman tarkastusta käsimatkatavarana.

Paino vain 680g !

Lentokoneisiin hyväksytty laukku on suunniteltu hyödyntämään maksimaalisesti käsimatkatavaran mukaan ottamista lentokoneeseen.

Lentoreppu/lentolaukku on vahva, eri pakkausosastoista koostuva, vahvasta vettähylkivästä 600D materiaalista valmistettu reppu, jossa on pehmustettu selkäosa ja 3 vetoketjulla varustettu erillistä pakkausosastoa.

Etutasku matkadokumenteille, helposti aina saatavilla.

Lisäksi säädettävät olkahihnat, kantokahva, ja sivuilla säädettävät kompressiohihnat. Hyödyllisin, monitoimisin ominaisuus Metz repussa matkailijalle on kompressiohihnat kyljissä, joilla voit säätää tarvittaessa repun syvyysmittaa, lentoyhtiösi vaatimusten mukaiseksi.

Tämä kevyt reppu on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla myös osalla halpalentoyhtiöillä.

Miksi haluaisit rajoittaa matkatavaroittesi määrää? Ota mukaasi maksimaalinen määrä tavaroita.

Laukun on valmistanut Cabin Max’Merchant SKU: LA-7SQO-3MA6 CE EU

Laukku on suunniteltu vastaamaan IATA´n vaatimaa maksimikokoa 55 x 40 x 20cm.

Väri: Musta-oranssi
Koko: 55x40x20cm

Vertaa

Lomalle, matkoille, työmatkoille? Tämä reppu sopii ihanteellisesti sinulle, jos matkustelet paljon. Se on suunniteltu niiden IATA enimmäismittojen mukaan, joiden mukaan lentoyhtiöt määrittelevät käsimatkatavaralaukun maksimi mitat. Reppu onkin ns. flight approved, eli sopii hyvin käytettäväksi lentokoneessa käsimatkatavarana useimmilla lentoyhtiöillä. Repussa on suuri päälokero, joten pakkaustilaa on reilusti, tilavuus mahtavat 44l. Ison kannen alla mesh verkkotasku, sekä pienemmässä useita taskuja pienmatkatarvikkeille, sekä muita järjestelijä taskuja. Selkäosa on pehmustettua sekä pehmustetut olkaimet, jotka varmistavat, että reppua on miellyttävä, mukava ja kevyt kantaa. Cabin reppu. Reput matkalle Triptek.eu verkkokaupasta. Cabin Max reput on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista 600D. Ne soveltuvat erinomaisesti lentomatkailuun, mutta myös joka päiväiseen käyttöön niin kouluun, työhön, urheiluun, vapaa-aikaan, matkailuun tai retkeilyyn.

Carry On backpack Cabin Max Metz 55x40x20cm soft shell design to fit 94% of worldwide hand luggage gauges including: EasyJet and Ryan Air, Finnair, SAS, Norweigian, Air Baltic, Germanwings, Norwegian, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Delta, American, Emirates, and many more. Large 44-litre capacity cabin bag makes it possible to fly without checking in baggage to the hold. Lightweight yet durable design 0.7kg.

Featuring 3 main lockable zipped compartments, including document pocket, organisational accessories and tech pocket, including 2 zipped compartments. High strength durable, showerproof, and recyclable, 600D polyester fabric.
Adjustable shoulder straps, carrying handle, side adjustable compression straps, and padded ergonomic design back section.

Lisätiedot

Paino0.7 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Metz reppu carry-on sallittu 44L, 55x40x20cm, Vettahylkivä