Auton avaimen RFID suoja, Anti-blocking, Security signal blocking

9.95

5 varastossa

Auton avaimille tarkoitettu RFID suojapussi estää tehokkaasti etälukuvarkaudet, ehkäisten autovarkauksia matkoilla.
Sopii myös luottokorttien id-korttien jne tärkeiden matkadokumenttien säilytykseen, estää niiden dokumenttien kopioinnin, joissa Rfid siru tms.

Sisältää 1 x avainrengas, 1 x säilytystasku, 1 x Rfid suojattu tasku. Vettähylkivää PU-nahkaa.

Sisäänrakennettu signaalieristystoiminto turvallisuuden varmistamiseksi matkoilla. Estää RFID-, NFC-, Bluetooth-, GPS- / SatNav-verkko, 2,3- ja 4G-matkapuhelimet ja WiFi-yhteydet, estää kaikkien taajuussignaalien lähettämisen tai vastaanottamisen auton kauko-ohjatuille avaimille.

Auton avaimen signaalin esto autojen varkauden estämiseksi: Metalliverkkovuori tarjoaa täydellisen signaalineston autosi avaimelle. Tämä Rfid suojapussi estää varkaita poimimasta, kopioimasta ja lähettämästä signaaleja avaimista täten estäen varkauden ja avainten kopioimisen.

Suojaa myös luottokortteja ja muita elektronisia tuotteita: kotona tai ulkona tätä monitoimista suojapussia voidaan käyttää myös pankkikortteihin, luottokortteihin, älyavaimiin ja muihin älykkäisiin kohteisiin, jotka tallentavat sähköisiä tietoja. Suojapussi voi myös estää sähkömagneettisia signaaleja, jotta vältetään vahingossa tapahtuva tietojen katoaminen, kopioiminen ja vahingoittuminen.

Vahva kaksinkertainen tasku: pussin kotelo koostuu kahdesta sisätaskusta; toisessa on metalliverkko signaalin estämiseksi ja toinen säilytystasku yleiseen säilytykseen.

Turvalliset avainrenkaat ja korkealaatuinen vettähylkivä pu-nahkainen laukku voivat suojaavat avaimet vahingoittumiselta ja kopioinneilta.

Koko: 13,5 x 10 cm

Väri: Pink

Vertaa

Auton avaimen signaalin Rfid suojattu säilytyskotelo, suojapussi. Tämä ehkäisee autovarkauksia automatkoilla, se estää älyavaimien etäluvun ja kopioinnin. Sopii myös id-korttien, luottokorttien säilytykseen. Kaksiosainen suoja, toinen lokero ilman suojausta. Anti Blocking, Anti-Theft car key RFID blocking key holder ring case bag.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Auton avaimen RFID suoja, Anti-blocking, Security signal blocking