Henkilökohtainen hälytin, avaimenperä, 130db, naisille, lapsille, vanhuksille

29.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Vanhuksille, naisille, lapsille, liikunrajoitteisille jne turvaksi henkilökohtainen hälytin. Matkalle turvallisuutta lisäämään, avaimenperä matkahälytin. Avaimenperähälytin on pieni ja kannettava, mutta antaa uskomattoman kovan varoitus- ja hälytysäänen.

Se on kätevä sujauttaa käsilaukkuun tai lompakkoon, kiinnittää laukkuun, kuljettaa taskussa tai pitää kädessä lenkkeillessä. Hälytin on kätevän pieni ja sopii avainnippuun, taskuun tai käsilaukkuun.

Hälytysääni voi olla jopa 130 desibeliä, mikä riittää kiinnittämään huomion laajalla alueella hälyisimmässäkin ympäristössä, jos olet vaarassa tai tarvitset apua. Kätevä ja äänekäs hälytin tarpeen niin vaatiessa.

Hälytyksen antaminen on helppoa ja nopeaa: vedä pääosa laitteesta, jolloin lähistöllä olevat kuulevat 130 DBtodella kovaäänisen -signaalin sekä vilkkuvan valon.

Naisten, lasten, vanhusten puolustautumisee. 130 dB korkean desibelin hälytys: varmistaa maksimaalisen suojan 130 dB:n hälytyksellä, varoittaa muita ja ehkäisee mahdollisia uhkia.

Integroitu muotoilu ja Type-C-lataus: Siinä on vankka integroitu rakenne ja Type-C-lataus mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

LED-vilkkuvalo ja SOS-toiminto: Varustettu LED-vilkkuvalolla ja SOS-toiminnolla, se voi hämmentää hyökkääjät ja kutsua apua.”, Alhaisen akun muistutus: Varoittaa akun heikentymisestä LED-vilkuilla ja -äänillä varmistaen, että olet aina valmis.

Kompakti ja kannettava: Pieni ja kevyt, tämä hälytin on helppo kuljettaa mukana, joten se on ihanteellinen naisille, vanhuksille, liikuntarajoitteisille ja lapsille.

Ominaisuudet:

• Kevyt ja helposti kannettava – helppo pitää mukana käsilaukussa, taskussa tai kädessä

• Sisältää paristot – heti käyttövalmis

• Helppo käyttää tilanteessa kuin tilanteessa

• Äänekäs hälytys yli 85 desibeliä – varoittaa uhista ja kiinnittää huomion

Pakkaussisältö:

Henkilökohtainen hälytin
Paristo 12 V 23 A

Volyymi: 130db
Lataus: Type-C
Paristo: 3.7V 130mAh
Hälytysaika: 70 minutes
Malli: AF-2004
Valonkesto: 240 minutes
Valaisintyyppi: LED light
Vilkkuvavalon aika: 300 minutes
Tuotteen koko: 99mm*31mm*13.5mm

Vertaa

Matkahälytin omaksi henkilökohtaiseksi matkaturvaksi matkoille. Kovaääninen hälytin karkoittaa varkaat ja ahdistelijat ja kiinnittää menossa olevaan tapahtumaan ympäristön huomion. Edullinen hälytin matkasi, lomasi, työmatkasi turvaksi. Kovaääninen hätähälytin henkilökohtaista puolustusta varten. Yksinkertainen hälytyksen aktivointi repäisykytkimellä. Flash vilkku valo tominto lisäksi.

Heti käyttövalmis. Kiinnitä esim avaimiisi tai käsilaukkuun. Meiltä löydät ryöstöhälyttimet, jotka lisäävät iltakävelyn tai juoksulenkin turvallisuutta. Helppo tapa tuntea olonsa turvallisemmaksi iltaisin. Personal safety alarm for travels.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Henkilökohtainen hälytin, avaimenperä, 130db, naisille, lapsille, vanhuksille