Auton avaimen RFID suoja, Anti-blocking, Security signal blocking

9.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Auton avaimille tarkoitettu RFID suojapussi estää tehokkaasti etälukuvarkaudet, ehkäisten autovarkauksia matkoilla.
Sopii myös luottokorttien id-korttien jne tärkeiden matkadokumenttien säilytykseen, estää niiden dokumenttien kopioinnin, joissa Rfid siru tms. Sisältää 2 x avainrengas, 2 x tasku, joista toinen Rfid suojattu. Vettähylkivää PU-nahkaa.

Sisäänrakennettu signaalieristystoiminto turvallisuuden varmistamiseksi matkoilla. Estää RFID-, NFC-, Bluetooth-, GPS- / SatNav-verkko, 2,3- ja 4G-matkapuhelimet ja WiFi-yhteydet, estää kaikkien taajuussignaalien lähettämisen tai vastaanottamisen auton kauko-ohjatuille avaimille.

Avainnipun signaalin esto autojen varkauden estämiseksi: Metalliverkkovuori tarjoaa täydellisen signaalineston autosi avaimelle. Tämä Rfid suojapussi estää varkaita poimimasta, kopioimasta ja lähettämästä signaaleja avaimista täten estäen varkauden ja avainten kopioimisen.

Suojaa myös luottokortteja ja muita elektronisia tuotteita: kotona tai ulkona tätä monitoimista suojapussia voidaan käyttää myös pankkikortteihin, luottokortteihin, älyavaimiin ja muihin älykkäisiin kohteisiin, jotka tallentavat sähköisiä tietoja. Suojapussi voi myös estää sähkömagneettisia signaaleja, jotta vältetään vahingossa tapahtuva tietojen katoaminen, kopioiminen ja vahingoittuminen.

Vahva kaksinkertainen tasku: pussin kotelo koostuu kahdesta sisätaskusta; toisessa on metalliverkko signaalin estämiseksi ja toinen säilytystasku yleiseen säilytykseen.

Turvalliset avainrenkaat ja korkealaatuinen vettähylkivä pu-nahkainen laukku voivat suojaavat avaimet vahingoittumiselta ja kopioinneilta.

Koko: 13,5 x 10 cm

Väri: Musta

Vertaa

Automme avaaminen kaukosäätimellä on helppoa ja kätevää, johon olemme arjessa ja automatkoilla tottuneet, mutta siihen liittyy myös riski. Rikolliset voivat kaapata avaimen signaalin ja avata auton ovet ilman, että auto hälyttää. Signaali on mahdollista etälukea ja kopioida. Auton avain voi muodostaa jopa miljardeja erilaisia koodeja auton kanssa, hakkereilla ei pitäisi olla mahdollisuutta kaapata autoa. Järjestelmä ei kuitenkaan ole niin aukoton ja turvallinen kuin uskomme. Ammattitaitoiset autovarkaat voivat siepata auton signaalin, auton avaimen ja auton kommunikoidessa keskenään, on mahdollista, että varas voisi istua kadun varressa ja kerätä langattomia signaaleja. Kun auton omistajat availevat ja sulkevat ajoneuvojensa ovia kaukosäädetyillä auton avaimilla. Auton avainten kopioinnin ja etälukemisen ehkäisy on mahdollista estää anti-blocking auton avaimen suojakotelolla, suojapussilla. Car Key Signal Blocker Case Faraday Cage Fob Pouch Keyless RFID Blocking Bag Anti-theft Key case.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Auton avaimen RFID suoja, Anti-blocking, Security signal blocking