TSA lukko, turvalukko, riippulukko, avainlukko, minikoko

6.95

12 varastossa

TSA lukko matkalaukkuusi, lentolaukkuusi. Minikokoinen, kirkas ja raikas vihreä väri. Kompakti minikoko.

TSA lukon voi aukaista ja sulkea vain sinä sekä lentokenttien turvatarkastajat. TSA = Transportation Security Administration.

TSA-järjestelmän matkalaukkulukko, matkatavaralukot voidaan avata tarvittaessa turvatarkastusta varten ilman matkustajan koodia eikä lukkoa tarvitse murtaa.

Turvatarkastuksen sattuessa TSA hyväksymättömät lukot murretaan tarvittaessa auki.

Kirkas ja erottuva väri auttaa myös tunnistamaan matkalaukkusi tuloaulan matkalaukkuhihnalta nopeasti.

Koko: k 3,5 x l 2,5 cm

Pakkaus: 1 x Tsa riippulukko + 2 x avaimet

Vertaa

Riippulukko, Matkalaukun lukko, johon on yhdistetty TSA (Transportation Security Administration) -ominaisuus. Yhdysvaltojen turvallisuusviranomaisten kehittämässä TSA-lukossa on lentokentän viranomaisia varten erillinen lukkopesä, josta lukko saadaan tullitarkastuksissa avattua ja suljettua ilman lukon rikkomista. Lukko on turvallinen käyttää, sillä sen saa avattua vain laukun omistaja ja viranomaiset. TSA-lukkoa suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin, Usa:n matkustettaessa. Travel Sentry -sertifikaatti mahdollistaa lukon avaamisen ja sulkemisen tulli- ja turvallisuushenkilökunnalle ilman tarvetta vahingoittaa lukkoa tai laukkua. Tsa riippulukolla, avainlukolla tuot lisäturvaa lukottomaan matkalaukkuun.Vuodesta 2001 American Transportation Security Administration (TSA) on kuvannut jokaisen ruumaan lähetetyn laukun, ennen kuin se on siirtynyt lentokoneeseen. Joskus matkalaukun sisältö tarkastetaan käsin. TSA-lukko mahdollistaa Yhdysvaltain turvallisuusviranomaisten pääsyn laukkuun ’yleisavaimella’ ilman, että lukko rikottaisiin. TSA-lukon käyttöä suositellaan erityisesti Yhdysvaltoihin matkustettaessa. Lukko takaa myös turvallisen lukituksen muilla matkoilla. Tsa lock travel luggage bags.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

TSA lukko, turvalukko, riippulukko, avainlukko, minikoko