RFID luottokorttikotelo, korttilompakko, nahkaa, credit card wallet

9.95

4 varastossa

RFID leather Card Case, RFID luottokorttikotelo, luottokorttitasku takaa, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa matkoillasi.

Vältä identiteettivarkaudet ja luottokorttitieto varkaudet matkoillasi!

Jokainen tasku on vuorattu suojaavalla metalliseoksella, joka estää radiotaajuuksien käytön, joita käytetään varastamaan henkilöllisyyksiä ja luottokortin tietoja.

RFID korttilompakon molemmilla puolilla 3 luottokortin kokoista taskua. Keskellä iso tasku.

Materiaali: Nahka.
Koko: 8 cm x 10 cm.
Värit: Violet

Vertaa

Tyylikkäässä RFID korttikotelossa on kaksi taskua kummallakin puolella ja iso tasku keskellä. Yhä useammat laitteet lähettävät langattomia RFID-signaaleja, ja RFID-varkaudet ovat yleistymässä. RFID-suojatulla korttikotelolla ja korttikotelolla suojaat tärkeimmät kortit ja asiakirjat kopioinneilta, etälukuvarkauksilta, identiteettivarkauksilta.
pieni korttikotelo on helppo laittaa taskuun, laukkuun tai lompakkoon. Korttikoteloon mahtuu hyvin tärkeimmät kortit, luottokortit, id kortit jne. Tuotteessa on RFID-suoja. Useimmat kortit sisältävät nykyisin RFID (Radio Frequency Identification) sirun joka sisältää henkilökohtaisia tietoja. Valitettavasti niiden varastaminen on mahdollista muutamassa sekunnissa laukun tai taskun läpi skannerilla. Tämä tuote sisältää suojakalvon joka estää laittoman skannauksen.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

RFID luottokorttikotelo, korttilompakko, nahkaa, credit card wallet