Monitoimi turva RFID passinsuojus, Travel RFID passort holder, Leather

15.95

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Monitoimi RFID passinsuojus, passinkannet matkalle, nahkaa.

Sisällä kolme luottokorttitaskua, sopii myös lentoyhtiön, junien, kanta-asiakaskorteille tms.

Yksi iso pitkittäinen tasku, sekä passille läpinäkyvä taskuosa. Suojaa myös kameran, puhelimen jne sim kortteja, passikotelossa 2 x simokortti turvatasku, ehkäisten myös niiden etälukuvarakauksia.

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa passisi turva RFID passinsuojuksella.

Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla. Monitoimi turva RFID passinsuojus on valmistettu nahasta sekä polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet.

Väri: Musta
Koko: 15 x 11 cm suljettuna

Vertaa

Vältä identiteettivarkaus matkoillasi, ja suojaa passisi turva RFID passinsuojuksella. Vuodesta 2006 on uusiin passeihin asennettu mikorsiru, jota voidaan lukea RFID lukijalla. Travelsky turva RFID passinsuojus on valmistettu polylaminaatti-alumiini materiaalista, joka estää passin mirkosirun lukemisen ja kopioinnin, joka täten estää identiteettivarkaudet. Yhä useammat laitteet lähettävät langattomia RFID-signaaleja, ja RFID-varkaudet ovat yleistymässä. RFID-suojatulla korttikotelolla ja korttikotelolla suojaat tärkeimmät kortit ja asiakirjat leikkaamiselta. Rfid passikotelo, passinsuojus on nahkaa.

-Luokitus hyväksytty FIPS 201 -Suojaus ISO 14443/15693. Mikä on RFID? RFID (Radio Frequency IDentification), eli radiotaajuinen etätunnistus on menetelmä tiedon etälukuun ja -tallentamiseen käyttäen RFID-tunnisteita, eli tageja. On useita keinoja tunnistaa tavaroita RFID:n avulla, mutta yleisin on tallentaa tuotteen tunnistava sarjanumero mikrosirulle, mikä on kiinnitetty antenniin (sirua ja antennia kutsutaan yhdessä RFID-tunnisteeksi).RFID-tunniste voidaan sisällyttää tuotteeseen valmistusvaiheessa tai liimata jälkikäteen tarralla. RFID-tunnisteet sisältävät antennin voidakseen lähettää ja vastaanottaa radiotaajuisia kyselyitä RFID-lähetin-vastaanottimelta.Käytössä mm. passit, ajokortit, luottokortit, terveystunnistekortit, henkilöllisyystodistukset jne. Tietoja, jotka tarkoitettu luottamuksellisiksi, ihmisistä, yrityksistä ja esineistä pitää suojata varkauksilta tai kolmannen osapuolen vahingoilta tai muilta väärinkäytöksiltä.

RFID Travel Passport Protector Cover Case Men Women. Leather Simple Passport Holder Organizer Wallet 6 Slots Credit ID Card Bag.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Monitoimi turva RFID passinsuojus, Travel RFID passort holder, Leather