Kynäkamera, Spy travel security cam

69.95

Varasto loppu

Tietoturvavuodot, varkaudet ovat todellisia uhkia niin liikematkalla kuin lomamatkallakin. Königin laadukas kynä sisäänrakennetulla kameralla matkaturvallisuutta lisäämään.

Ota kynäkamera mukaasi matkalle mihin tahansa menetkin, ja voit tallentaa tapahtumat salaa.

Piilossa oleva digitaalinen värivideokamera ja sisäänrakennettu mikrofoni vangitsevat teräviä kuvia ja ääntä. Erittäin kompaktin koon takia se on täydellinen työkalu keräämään todisteita kenenkään huomaamatta.

Kynän mukana tulee USB-kaapeli, jonka avulla voi ladata akun tai siirtää tiedot helposti tietokoneeseen tai kannettavaan.

Mukana tulee 2 Gt:n SD-kortti.

Ominaisuudet:

• Sisäänrakennettu micro SD-kortinlukija
• Kamera kynässä
• Valokuva ja videotoiminto

Tuotteen tekniset tiedot:

Merkki: König
Väri: Musta
Tulojännite: 5 VDC
Kameran malli: Minimalli
Virtapistoke: USB
Akku: Rechargeable
Enimmäistarkkuus: 720P
Liittymä: USB
Tallennustyyppi: 1 microSD
Toimintalämpötila : 0 – 40 °C
Tulojännite: 5 VDC
Virtalähteen tyyppi: Akku

Vertaa

Kynä, joka tallentaa kaikki tapahtumat salaa matkoilla kuin kotonakin tai työpaikalla. Piilotettu digitaalinen värivideokamera ja sisäänrakennettu mikrofoni vangitsevat teräviä kuvia ja ääntä. Erittäin kompaktin koon takia se on täydellinen työkalu keräämään todisteita kenenkään huomaamatta. Kynän mukana tulee USB-kaapeli, jonka avulla voi ladata akun tai siirtää tiedot helposti tietokoneeseen tai kannettavaan. Mukana tulee 2 Gt:n SD-kortti. Turvakamera matkoilla parantaa turvallisuutta. Spy video cam security pen with integrated camera.

Lisätiedot

Paino0.5 kg (kilogramma)

Päävalikko

Kynäkamera, Spy travel security cam

69.95