Bluetooth matkatavara jäljitin Tracker kameralaukaisin

19.95

1 varastossa

Jäljitin, Bluetooth tracker, jonka ansiosta matkatavarat pysyvät aina valvonnassa ja järjestyksessä. Laite muistuttaa avaimenperää, ja siihen muodostetaan yhteys iOS- tai Android-puhelimen avulla.

Jäljitin bluetooth varmistaa, etteivät laukku, lompakko ja muut arvoesineet katoa matkan aikana. Mobiilisovellus alkaa hälyttää heti, kun yhteys laitteeseen katkeaa. Myös auton löytäminen vieraalla parkkipaikalla helpottuu tämän anti-lost trackerin avulla.

Jos tavaranjäljitin on kiinnitettynä esim matkalaukkuun, reppuun tai avainnippuun, avaimet voi paikantaa sovelluksen hälytyspainikkeella. Laite antaa tällöin äänimerkin, minkä lisäksi siinä oleva LED-valo vilkuttaa punaista. Sovellukseen pystyy lisäämään kymmenen eri tavaranjäljitintä. Niitä voi kiinnittää esim. lompakkoon, reppuun, lemmikkiin tai matkalaukkuun tms.

Laitteessa on painike, joka toimii kamerapuhelimen laukaisimena. Painikkeella voi ottaa valokuvia matkoilla silloin, kun puhelimen kamerasovellus on valmiiksi käynnissä. Toiminto soveltuu ainoastaan yksittäisten kuvien ottamiseen, ei videoiden kuvaamiseen.

• Bluetooth 4.0 LE

• Jopa 10 metrin kantama

• CR2032-nappiparisto (paristo tarvitsee vaihtaa n. 6 kuukauden käytön jälkeen)

• Toimii iSearching-sovelluksella, jonka voi asentaa Apple App Storen tai Google Playn kautta

Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Android 4.4 tai uudempi: iOS 7 tai uudempi

Pakkauksen sisältö: BT-131 ja pika-aloitusopas

Mitat (LxSxK): 31 × 11,1 × 52,4 mm

Vertaa

Bluetooth on avoin standardi laitteiden langattomaan kommunikointiin lähietäisyydellä. Bluetooth koostuu kolmesta osasta, ne ovat radio-osa, radiolinkistä ja yhteydenhallinnasta. Bluetooth on lyhyen kantaman radiotekniikkaan perustuva langaton tiedonsiirtotekniikka, näillä korvataan kaapelit matkapuhelinten ja muiden oheislaitteiden välillä. DELTACO BT-131, Bluetooth-tavaranjäljitin, sis. laukaisimen kameraa varten, Android/iOS, musta
Jäljitin, jonka ansiosta tavarat pysyvät aina järjestyksessä. Laite muistuttaa avaimenperää, ja siihen muodostetaan yhteys iOS- tai Android-puhelimen avulla. Jäljitin varmistaa, etteivät laukku, lompakko ja muut arvoesineet katoa. Mobiilisovellus alkaa hälyttää heti, kun yhteys laitteeseen katkeaa.
Jos tavaranjäljitin on kiinnitettynä avainnippuun, avaimet voi paikantaa sovelluksen hälytyspainikkeella. Laite antaa tällöin äänimerkin, minkä lisäksi siinä oleva LED-valo vilkuttaa punaista. Sovellukseen pystyy lisäämään kymmenen eri tavaranjäljitintä. Niitä voi kiinnittää esim. lompakkoon tai matkalaukkuun.
Laitteessa on painike, joka toimii kamerapuhelimen laukaisimena. Painikkeella voi ottaa valokuvia silloin, kun puhelimen kamerasovellus on valmiiksi käynnissä. Toiminto soveltuu ainoastaan yksittäisten kuvien ottamiseen, ei videoiden kuvaamiseen.

• Bluetooth 4.0 LE
• Jopa 10 metrin kantama
• CR2032-nappiparisto (paristo tarvitsee vaihtaa n. 6 kuukauden käytön jälkeen)
• Toimii iSearching-sovelluksella, jonka voi asentaa Apple App Storen tai Google Playn kautta
Yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Android 4.4 tai uudempi; iOS 7 tai uudempi
Pakkauksen sisältö: BT-131 ja pika-aloitusopas
Mitat (LxSxK): 31 x 11,1 x 52,4 mm

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Bluetooth matkatavara jäljitin Tracker kameralaukaisin