AXXEL Henkilö turvahälytin matkalle LED 120db, Henkilökohtainen hälytin

28.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

AXXEL henkilökohtainen turvahälytin matkalle. Tämä turvahälytin on pienikokoinen ja huomaamaton, täten kulkee mukavasti taskussa matkan aikana.

Helppokäyttöinen matkalla, hälytys alkaa kun vetäisee turvasokan ulos.

Tekniset tiedot:

Mitat: 71x56x23 mm

Väri: Musta

Sisäänrakennettu Led valo

Hälytysääni 120db

Paristo 9V (ei sis.)

Vertaa

AXXEL henkilökohtainen turvahälytin matkalle, varashälytin. Tämä turvahälytin on pienikokoinen ja huomaamaton, täten kulkee mukavasti taskussa matkan aikana. Helppokäyttöinen matkalla, hälytys alkaa kun vetäisee turvasokan ulos. Axxel turvahälytin, henkilökohtainen hälytin lisää turvallisuutta matkoillasi. Matkahälytin omaksi henkilökohtaiseksi matkaturvaksi matkoille. Kovaääninen hälytin karkoittaa varkaat ja ahdistelijat ja kiinnittää menossa olevaan tapahtumaan ympäristön huomion. Edullinen hälytin matkasi, lomasi, työmatkasi turvaksi. Kovaääninen hätähälytin henkilökohtaista puolustusta varten. Yksinkertainen hälytyksen aktivointi repäisykytkimellä.

Kiinnitä esim avaimiisi tai käsilaukkuun. Meiltä löydät ryöstöhälyttimet, jotka lisäävät iltakävelyn tai juoksulenkin turvallisuutta. Helppo tapa tuntea olonsa turvallisemmaksi iltaisin. Personal safety alarm for travels.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

AXXEL Henkilö turvahälytin matkalle LED 120db, Henkilökohtainen hälytin