Suomen lippu pöytämalli, matkalahja, tuliainen

19.95

3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ulkomaan Suomi ystävälle lahjaksi? Tulossa ulkomaisia vieraita? Suomen lippu pöydälle.

Suomen lippu pöytämalli sopii niin lahjaksi tai illallispöytää koristamaan, tai ulkomaanystävälle tai ulkosuomalaiselle kirjahyllyä koristamaan.

SUOMEN LIPPU PÖYTÄMALLI. FINNISH FLAG WITH BASE

Lipun koko 17,5×28 cm.
Korkeus 45 cm ja jalan halk. 9 cm.
Polyester lippu ja metallia.

Flag size 17,5×28 cm.
Height 45 cm and leg diam. 9 cm.
Polyester fabric, stainless steel bottom, iron-plated chrome for pole.

Vertaa

Monen ulkosuomalaisen, ulkomaanvieraan tai Suomalaisenkin kodista löytyy kirjahyllystä tai vitriinistä perinteinen pöytämallin Suomen lippu. Se nostetaan joka itsenäisyyspäivänä juhlapöydän tähdeksi tai silloin kun tulossa ulkomaanystäviä kylään. Usein Suomen lippu pöytämalli viedään ulkosuomalaiselle tai ulkomaan Suomi ystävälle lahjaksi. Kaunis sinivalkoinen Suomen lippu ruokapöydässä tai kirjahyllyssä muistuttaa siitä, että asukkaat arvostavat ja kunnioittavat itsenäistä ja rakasta Suomea ja haluavat arvostuksen kotimaatamme kohtaan näkyvän myös sisustuksessa. Löytyykö sinun kodistasi tai ulkomaanystäväsi kodista perinteinen Suomen lippu?
Juhlavan itsenäisyyspäivän kattauksen kruunaa kaunis ja ylväs Suomen lippu joka loistaa puhtaalla sinivalkoisella värityksellään tuoden kattaukseen ja ruokapöytään arvokkuutta sekä tunnelmaa. Suomen lippu pöytämallissa lipputangon runko on kevytmetallia. Itse lippu on materiaaliltaan kestävää ja jämäkkää polyesteriä.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suomen lippu pöytämalli, matkalahja, tuliainen