Suomi kaulanauha, Suomenlippu kaulanauha, Travel Neck Lanyard

3.95

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Matkalle Suomenlippu painatuksella kaulanauha, pitävä kiinnitys avaimille, kännyköille, kompaktikameroille jne.

Suomi Finland kaulanauha on suosittu ja käytännöllinen matkalla, sopii myös matkalahjaksi, tuliaiseksi ulkomaanystävälle tai ulkosuomalaiselle.

Kahdella erilaisella kiinnitysklipsillä sekä turvahakasella varustettu.

Sini-valkoinen, leveä Suomi nauha on varustettu muovisella turvalukolla ja nauhan päässä on metallinen papukaija-jousilukko sekä muovinen kiinnike kulkukortille, ID-kortille tai puhelimelle.

Kaulanauhan koko pituus noin 80 cm ja leveys 2 cm.

Vertaa

Suomi – Finland kaulanauha, avainanauha, messunauha. Pitävä kiinnitys hotellikortille, lukijalle,avaimille, kännyköille, kompaktikameroille. Pituus n 80cm. Perinteinen kaulanauha Suomi-Finland-tekstillä ja Suomen lipuilla. Sini-valkoinen, leveä nauha on varustettu muovisella turvalukolla ja nauhan päässä on metallinen papukaija-jousilukko sekä muovinen kiinnike kulkukortille, ID-kortille tai puhelimelle. Suomi-tuotteet verkkokaupastamme nopealla toimituksella. Lanyard with Badge Holders Neck Office Lanyards for id Holder 1 Pack ID Badges Holders for Key Kids ID Name Mobile Phone Badge USB Stick Whistles. Lanyard ID Badge Holder Case PU Business Hotel Cruise ship Airline ID Credit Card. Neck Strap for ID Driver Licence Men Women Teen Kids Girls Office Travel.

Lisätiedot

Paino0.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Suomi kaulanauha, Suomenlippu kaulanauha, Travel Neck Lanyard