Salkku, Olkalaukku, Alumiinia, Iskunkestävä

79.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tietokonelaukku, notebook-laukku, alumiinia. Kannettavan tietokoneen, laptop suojalaukku, suojasalkku, alumiinia. Laadukas ja kestävä tietokone suojalaukku matkalle. Monikäyttöinen alumiinisalkku työkalujen, data tarvikkeiden, valokuvaustarvikkeiden kuljetukseen ja säilytykseen. Alumiini salkku myös suojaa tärkeitä dokumenttejasi etäluku varkauksilta, skannauksilta, alumiini materiaali estää Rfid etäluvun.

Varustettu säädettävällä velcro olkahihnalla. Sisällä strecth kirstyshihna, pitää tietokoneen paikallaan matkasi aikana kuljetettaessa.

Sopii useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavaralaukuksi, koko 425 x 305 x 80mm.

Sisällä iso säilytystasku tärkeille asiapapereille.

Lisäksi useita pieniä taskuja matkadokumenteille, passille, kynille jne.

Turvalukitus avaimilla.

Ominaisuudet

• Kannettavalle tietokoneelle alumiinilaukku, alumiinisalkku

Tekniset tiedot:

• Materiaali: alumiini
• Mitat: 425 x 305 x 80mm

Vertaa

Alumiinisalkku työmatkalaiselle, liikematkalaiselle tai tarvitset luotettavampaa suojaa ja turvallisuutta tietokonellesi, älylaitteillesi. Monikäyttöinen alumiinisalkku matkalle, kun tarvitset kovaa suojaa matkatavaroillesi. Laukussa on useita erilaisia kiinnikemahdollisuuksia sekä lokeroita, joihin matkatarvikkeita, IT- tarvikkeita on helppo sijoittaa. Kätevä olkahihna mukana, irroitettava tarvittaessa. Iskunkestävä lukittava salkku.
Lukituksen ansiosta tärkeät matkadokumenttisi on turvassa. Sopii myös esimerkiksi data tarvikkeiden, työkalujen tai valokuvaustarvikkeiden turvalliseen kuljettamiseen sekä säilytykseen tarkoitettu alumiininen salkku.

Lisätiedot

Paino1.2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Salkku, Olkalaukku, Alumiinia, Iskunkestävä