Selkätuki, Ristiseläntuki, Selkätyyny, Memory foam

39.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

High-density selkätyyny, selkätuki memory foam. Sopii hyvin automatkalle, lentomatkalle, juna tai bussimatkalle, käy myös kotiin ja etätoimistoon. Anatomisen muotonsa sekä korkeussäätönsä ja painerasitusta poistavien ominaisuuksiensa ansiosta, selkätuki memory foam muotoutuu täydellisesti käyttäjänsä selkärangan kaaren muotoon, sekä se muistaa käyttäjänsä kaaren.

Valmistettu erittäin kestävästä suuritiheyksisestä vaahtomuovista.

Ergonominen muotoilu tukee alaselkää. Puhelimelle, älypuhelimelle oma säilytystasku kyljessä.

Memory foam muotoutuu selkäsi mukaan.

Tukee selkärankaa ja lievittää selkäkipua pitkillä matkoilla.

Hengittävä ja irrotettava mesh polyester materiaali.

Erityinen muotoilu sopii ja antaa mukavan tunteen lannerangalle

Erittäin ohut pehmeä ja hengittävä mesh-samettipäälliosa.

Konepestävä.

Koko: 34*32*10 cm

Paino: 0,380 kg

Väri: Musta

Vertaa

Selkätuki, Ristiseläntuki, Istuintyyny, Istuintuki autoon, automatkalle, junamatkalle, bussimatkalle, työpaikalle, toimistoon. Ristiseläntuki Memory Foam vakauttaa ristiselkää tilanteesta riippumatta ja se toimii yhtä hyvin niin toimistossa ja autossa kuin kotonakin. Ristiseläntuki muotoutuu ristiselän mukaan parhaan tuen saavuttamiseksi. Materiaalin muovautuminen varmistaa oikean tuen, ristiselän kuormitusprofiilista riippuen.

Muistivaahto on tunnustettu materiaali ja sitä käytetään usein tyynyissä ja patjoissa optimaalisen tuen ja kuormituksen kevennyksen saavuttamiseksi. Jotta ristiseläntuki kiinnittyisi parhaalla tavalla selkänojan ympärille, tuotteessa on elastinen nauha, joka yksinkertaisella tavalla kiinnittää ja varmistaa ristiseläntuen. Lämpömuokkautuva selkätuki tukee selkää ja on loistava apu epämukavissa istuma-asennoissa. Tyynyn käyttö on helppoa ja yksinkertaista; aseta tyyny selän ja istuimen väliin haluamaasi korkeuteen. Anatominen selkätyyny on kaareva ja antaa myös sivutukea. Tyyny kiinnitetään istuimeen takana olevan kuminauhan avulla. Päällinen on irrotettava.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Selkätuki, Ristiseläntuki, Selkätyyny, Memory foam