Aquabourne waterproof selkäreppu carry-on ultrakevyt 0,35kg

39.95

1 varastossa

Aquabourne waterproof, vesitiivis selkäreppu, monitoimi kuivasäkki pitää matkatavarasi ja matkatarvikkeesi kuivana olet sitten rantalomalla, camping-lomalla tai aktiviilomalla kanootilla, polkypyörällä liikkuen.

Ultrakevyt, paino vain 0,35 kg!

Sisävuori vedenpitävää PU kangasta ja ulkomateriaali ripstop vettähylkivää materiaalia takaa, että matkatavarasi säilyvät kuivina vaativissakin ulkoiluolosuhteissa. Pehmustettu selkäosa lisää matkustusmukavuutta.

Pehmustetut ja säädettävät olkahihnat sekä lukollinen rintatukihihna takaavat käyttömukavuudenniin rantalomalla kuin vaativissakin ulkoilu olosuhteissa.

Aquabourne waterproof selkärepun koko 44 x 34 x 18 cm takaavat myös, että se on myös käsimatkatavara sallittu useimmille lentoyhtiöille.

Väri Kirkas vihreä

Vertaa

Reppu Aquabourne. Vedenpitävä ja suihkunkestävä reppu, jossa PU-vuori, suojaa kaikkia tärkeitä esineitäsi vedeltä.
· Heijastavat nauhat tekevät sinusta näkyvän matkoilla hämärässä / yöllä
· Sulje laukku kääntämällä ylhäältä alas, kiinnitä sitten tarranauhalla ja kiinnitä lukolla
· Tartu kahvaan, pehmustettu takaisin ja pehmustettuihin säädettäviin olkahihnoihin. Varustettu rintahihnalla, joka pitää kassi turvallisesti paikallaan matkan aikana

Varmista, että arvoesineesi pysyvät kuivina kanootilla, pyöräillä tai valloittamassa vuoria. Kestävällä Ripstop-materiaalilla ja vedenpitävällä PU-vuorilla tämä laukku pitää asiat turvallisina jopa kosteimmissakin olosuhteissa. Turvallisella vieritysalustalla, jossa tarranauha ja lukko, pullopidin, pehmustettu selkä, säädettävät hihnat ja rinnassa pidettävä lukko, tämä laukku voidaan työntää max.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Aquabourne waterproof selkäreppu carry-on ultrakevyt 0,35kg