Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg

59.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Lyon monitoimi reppu vetolaukku on klassikko carry-on, käsimatkatavara hyväksytty!

Monitoimi trolley reppu lentomatkoille carry-on sallittu IATA mitat.

Cabin Max trolley-reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg !

Cabin max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Monitoimi trolleylaukku/vetolaukku on muutettavissa selkärepuksi ja se tarjoaa merkittävää apua matkoillasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata vetoketju ja selkärepun hihnat tulevat näin esiin. Repun avattu takaosa taittuu pyörien päälle suojaksi.

Trolleyrepun valmistettu 600D vettähylkivästä materiaalista, ja siinä on myös lukittavat vetoketjut.

Siinä on tilaa varsinaisille matkatavaroillesi ja lisäksi eri osastoihin jakaantuva etutasku, mikä luo ihanteellisen ja kompaktin säilytystilan matkadokumenteillesi, kamerallesi, m3p-soittimellesi, kännykällesi jne.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla halpalennoilla (muista esim. halpalentoyhtiöiden kuten kuin Ryanairin lisämaksut yli 10 kiloa ylittävistä käsimatkatavaroista sekä ylisuurista matkalaukuista, max koko 55 x 40 x 20cm )

Väri: Musta
Koko: 55 x 40 x 20 cm
Materiaali: 600D
Paino: 1,8 kg

Vertaa

Cabin Max reput ja matkalaukut suunniteltu matkailijalle, joka haluaa ottaa mukaan maksimi pakkausmäärän matkalle.
Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu matkailijan näkökulmasta kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi, joten asiakkaat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroilla kevyesti ja helposti. Cabin Max reput ja laukut on suunniteltu Iso-Britanniassa, ja olemme aina valmiina kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja mihin tahansa palautteeseen. Triptek.eu tiimi palvelee tarjoten nopean ja luotettavan asiakaspalvelun kaikille asiakkaillemme. HYBRID – Cabin Max Lyon lentolaukku-reppu yhdistelmä on kätevä pyörillä varustettu matkalaukku, joka kääntyy reppuna kaikenlaista matkaa varten. Pura vain selkäosa, joka peittää pyörät, ja reppuhihnat paljastuvat.
Sallii käsimatkatavaroiden suurimman IATA sallitun koon ja runsaasti käytännöllisiä ominaisuuksia
Massiivinen 44L tilavuus, jonka mitat 55 x 40 x 20 cm, mukaan lukien pyörät, on silti erittäin kevyt 1,7KG.
Etuosassa helppo pääsy matka-asiakirjataskuun, päälokero suurimmalle osalle matkatavaroillesi, etummainen järjestelijä organizer tasku, joka sopii ipadille, kuulokkeille, kylpytuotteille, kaapeleille jne. KESTÄVÄ – Materiaali 600D vettähylkivä ja TSA lukitus mahdollisuudella olevat vetoketjut ja sivulla kompressiohihnat.

Lisätiedot

Paino 1.8 kg

Päävalikko

Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg