Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg

64.95

21 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Lyon pyörällinen monitoimi reppu vetolaukku on klassikko carry-on, käsimatkatavara hyväksytty!

Monitoimi trolley reppu lentomatkoille carry-on sallittu IATA mitat. Vedettävä reppu Lyon on kevyt, reppu pyörillä.

Cabin Max Lyon hybridi reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg !

Cabin max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Monitoimi trolleylaukku/vetolaukku on muutettavissa selkärepuksi ja se tarjoaa merkittävää apua matkoillasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata vetoketju ja selkärepun hihnat tulevat näin esiin. Repun avattu takaosa taittuu pyörien päälle suojaksi. Lyon on myös helposti ja kevyesti perässä vedettävä reppu.

Trolleyrepun valmistettu 600D vettähylkivästä materiaalista, ja siinä on myös lukittavat vetoketjut.

Siinä on tilaa varsinaisille matkatavaroillesi ja lisäksi eri osastoihin jakaantuva etutasku, mikä luo ihanteellisen ja kompaktin säilytystilan matkadokumenteillesi, kamerallesi, m3p-soittimellesi, kännykällesi jne.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla useimmilla IATA reittilentoyhtiöillä.

Väri: Musta
Koko: 55 x 40 x 20 cm
Materiaali: 600D
Paino: 1,8 kg

Vertaa

Cabin Max -reput ja -laukut, jotka on suunniteltu matkustajalle, joka haluaa ottaa matkalle mukaansa mahdollisimman paljon tavaraa.

Cabin Max -reput ja -laukut on suunniteltu kestäviksi, toimiviksi ja matkustajan näkökulmasta tyylikkäiksi, jotta asiakkaat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroiden kanssa kevyesti ja helposti. Cabin Max -reput ja -laukut on suunniteltu Isossa-Britanniassa, ja olemme aina valmiita kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja palautetta varten.

HYBRIDI – Cabin Max Lyon lentolaukku-reppuyhdistelmä on kätevä pyörällinen matkalaukku, joka muuttuu repuksi kaikenlaiseen matkustamiseen. Poista vain pyörät peittävä takaosa, jolloin repun hihnat tulevat näkyviin. Cabin Max Lyon -reput pyörillä. Reppu pyörillä.

Triptek.eu palvelee verkossa 24/7 ja tarjoaa nopeaa ja luotettavaa asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme.

Sallittu käsimatkatavaroihin suurimmassa IATA:n sallimassa koossa ja runsaasti käytännöllisiä ominaisuuksia.
Massiivinen 44 litran tilavuus, jonka mitat ovat 55 x 40 x 20 cm, pyörät mukaan lukien, on edelleen erittäin kevyt 1,7 kg.
Takareppussa on helppo pääsy edessä olevaan matkustusasiakirjataskuun, päälokeroon suurimmalle osalle matkatavaroistasi, etutasku, johon mahtuu ipad, kuulokkeet, hygieniatuotteet, kaapelit jne.

KESTÄVÄ – Materiaali 600D vettä hylkivä ja TSA lukittavat vetoketjut ja puristushihnat sivulla. Pyöräreppu Cabin Max Lyon on paras matkakumppani!

Cabin Max Lyon -kärryreppu on kätevä pyörillä varustettu kantolaukku, joka mahtuu reppuun kaikenlaisille matkoille. Avaa vain pyörät peittävä takaosa ja repun hihnat tulevat näkyviin.

Yhdistää käsimatkatavaroiden sallitun enimmäiskoon runsaisiin käytännöllisiin ominaisuuksiin.
Edessä helppopääsyinen asiakirjatasku, päälokero suurimmalle osalle matkatavaroistasi, etutasku jakajilla, jotka sopivat ihanteellisesti ipadille, kuulokkeille, kylpytuotteille, kaapeleille jne.

Mukana 600D suihkunkestävää repeytymistä estävää polyesteriä ja vahvat lukittavat vetoketjut ja sivupuristushihnat.
Massive 44L, jonka mitat ovat 55 x 40 x 20 cm pyörät mukaan lukien, se on edelleen erittäin kevyt 1,7 kg

Lisätiedot

Paino1.8 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg