Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg

99.95

15 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Cabin Max Lyon pyörällinen monitoimi reppu vetolaukku on klassikko carry-on, käsimatkatavara hyväksytty!

Monitoimi trolley reppu lentomatkoille carry-on sallittu IATA mitat. Vedettävä reppu Lyon on kevyt, reppu pyörillä.

Cabin Max Lyon hybridi reppu on erinomainen ratkaisu matkalle ja tilava 44 L, paino vain uskomattomat 1,8 kg !

Cabin max monitoimi lentolaukku, lentoreppu on lentomatkoihin hyväksytty ja se sopii minkä tahansa lentoyhtiön koneen matkustajan yllä olevaan lokeroon tai laukkutilaan, se täyttää Kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA´n) vaatimat maksimimitat 55 x 40 x 20 cm tai minimikokoa määrittelevät mitat. (Ks. kuvaa Cabin Max-laukusta laukkulokerossa.)

Monitoimi trolleylaukku/vetolaukku on muutettavissa selkärepuksi ja se tarjoaa merkittävää apua matkoillasi. Sinun ei tarvitse muuta kuin avata vetoketju ja selkärepun hihnat tulevat näin esiin. Repun avattu takaosa taittuu pyörien päälle suojaksi. Lyon on myös helposti ja kevyesti perässä vedettävä reppu.

Trolleyrepun valmistettu 600D vettähylkivästä materiaalista, ja siinä on myös lukittavat vetoketjut.

Siinä on tilaa varsinaisille matkatavaroillesi ja lisäksi eri osastoihin jakaantuva etutasku, mikä luo ihanteellisen ja kompaktin säilytystilan matkadokumenteillesi, kamerallesi, m3p-soittimellesi, kännykällesi jne.

Tämä kevyt laukku on ihanteellinen ratkaisu useimpien matkatavaroittesi kuljetukseen sallitulla tavalla useimmilla IATA reittilentoyhtiöillä.

Väri: Musta
Koko: 55 x 40 x 20 cm
Materiaali: 600D
Paino: 1,8 kg

Vertaa

Cabin Max reput ja matkalaukut suunniteltu matkailijalle, joka haluaa ottaa mukaan maksimi pakkausmäärän matkalle.
Cabin Max reput ja matkalaukut on suunniteltu matkailijan näkökulmasta kestäviksi, toimiviksi ja tyylikkäiksi, joten asiakkaat voivat pakata maksimimäärän ja matkustaa vain käsimatkatavaroilla kevyesti ja helposti. Cabin Max reput ja laukut on suunniteltu Iso-Britanniassa, ja olemme aina valmiina kuuntelemaan asiakkaitamme ja parantamaan malleja mihin tahansa palautteeseen.

HYBRID – Cabin Max Lyon lentolaukku-reppu yhdistelmä on kätevä pyörillä varustettu matkalaukku, joka kääntyy reppuna kaikenlaista matkaa varten. Pura vain selkäosa, joka peittää pyörät, ja reppuhihnat paljastuvat. Cabin Max Lyon pyörillä varustetut selkäreput. Reppu pyörillä.

Triptek.eu palvelee verkossa 24/7 tarjoten nopean ja luotettavan asiakaspalvelun kaikille asiakkaillemme.

Sallittu käsimatkatavaroiden suurimman IATA sallitun koon ja runsaasti käytännöllisiä ominaisuuksia.
Massiivinen 44L tilavuus, jonka mitat 55 x 40 x 20 cm, mukaan lukien pyörät, on silti erittäin kevyt 1,7KG.
Perässä vedettävässä repussa on etuosassa helppo pääsy matka-asiakirjataskuun, päälokero suurimmalle osalle matkatavaroillesi, etummainen järjestelijä organizer tasku, joka sopii ipadille, kuulokkeille, kylpytuotteille, kaapeleille jne.

KESTÄVÄ – Materiaali 600D vettähylkivä ja TSA lukitus mahdollisuudella olevat vetoketjut ja sivulla kompressiohihnat. Pyörällinen reppu Cabin Max Lyon on paras matkakumppani!

Cabin Max Lyon trolley backpack is a convenient wheeled carry on suitcase that coverts into a backpack for any type of travel. Just unzip the back section which covers the wheels and backpack straps are revealed.

Combines the maximum size allowed for hand luggage with an abundance of practical features.
Front easy access document pocket, a main compartment for the bulk of your luggage, front organiser pocket with dividers ideal for ipad, headphones, toiletries, cables etc.

Featuring 600D showerproof anti-tear polyester and heavy duty lockable zips & side compression straps.
At a massive 44L with dimensions 55 x 40 x 20 cm including wheels it is still extremely lightweight at 1.7KG

Lisätiedot

Paino1.8 kg

Päävalikko

Cabin Max Lyon maailman kevein trolley reppu 44 L-1,8 kg