Miesten lompakko, Aitoa nahkaa, Rfid suojattu, Nahkalompakko

24.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Miesten lompakko, aitoa nahkaa, Rfid suojattu. Nahkalompakko universal malli. Lompakon Rfid suojaus ehkäisee ja suojaa identiteetti- sekä korttivarkauksilta, jotka voidaan suorittaa etäluettuna. Lompakon RFID suoja estää korttien etäluvun.

Turvalompakko on aitoa nahkaa ja väri musta. RFID-suoja tarkoittaa suojausta, jonka ansiosta pankki- ja luottokortteja ei voi skannata lompakon läpi (lompakossa suojakalvo lompakon nahan sisällä). Anti-theft Rfid wallet, leather.

Tyylikäs keskikokoinen universal malli, joka sopii sekä miehelle, nuorille sekä myös naisille.

Ominaisuudet:

-RFID suojakalvo vuorin sisällä estää kortin etäluvun, kun lompakko on suljettuna.

-8 korttipaikkaa

– 4 piilotaskua

-Yksi korttipaikka läpinäkyvällä muovilla

-Setelit takaväliin

-Kolikkotasku vetoketjulla

-Musta

-Materiaali on nahkaa.

-Koko L 9,4 cm x K 13 cm

Design in Finland

Vertaa

Yksinkertainen ja tyylikäs miesten lompakko RFID-suojalla varustettu aito nahkalompakko. Kompaktista koostaan huolimatta hyvin monipuolinen lompakko. Tässä nahkalompakossa on RFID-suoja. Useimmat kortit sisältävät nykyisin RFID (Radio Frequency Identification) sirun joka sisältää henkilökohtaisia tietoja. Valitettavasti niiden varastaminen on mahdollista muutamassa sekunnissa laukun tai taskun läpi skannerilla. Tämä tuote sisältää suojakalvon joka estää laittoman skannauksen lompakon ollessa kiinni. Useista lokeroita luttokorteille, id-korteille. Lokerot seteleille ja kuiteille. Matkallasi Rfid lompakko estää tärkeiden luottokorttien kopioinnin etälukijan avulla, näin estät myös identiteettivarkaudet matkalla. Men`s RFID wallet, real leather.

Lisätiedot

Paino0.4 kg (kilogramma)

Päävalikko

Miesten lompakko, Aitoa nahkaa, Rfid suojattu, Nahkalompakko