Repun valinta matkalle, valitse oikea reppu oikealle matkalle! Ilmaiset vinkit!

Monille matkailijoille loistava matka- tai lentoreppu on monitoimisuuden määritelmä. Mikään ei ole helpompaa tai kätevämpää kuljettaa varusteitasi ympäri maailmaa kuin reppu. Parhaat valitsevat hyvän repun kapasiteetin, kestävyyden ja mukavuusominaisuuksien välillä, jotta voi matkustaa luottavaisesti sekä kevyesti.

Matkarepun tai lentorepun kanssa matkustettaessa, se pakottaa myös pakkaamaan älykkäästi. Jokaiseen pakattavaan matkatavaraan kiinnitetään erityistä huomiota, kun tiedät, että joudut kantamaan sitä selässäsi. Kokemuksemme mukaan pakattujen matkatavaroiden määrä täyttää luonnollisesti pakattavan tilan, ja matkareppu / reppu on tyypillisesti pienempi kuin matkalaukku tai matkatavara, joten houkutus ylipakkaukseen vähenee.

Tämän oppaan avulla voit rajata valintasi ja varmistaa, että sinulla on oikea matkareppu tai lentoreppu sinulle ja matkallesi. Reppua matkallesi valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Missä ja miten käytät sitä ? kuinka pitkä matkasi on ? Em kysymyksistä on hyvä aloittaa, mutta ota huomioon myös repun tilavuus, materiaali ja muut ominaisuudet. Lue vinkit, minkä uskomme tekevän repusta hyvän, ja mikä tärkeintä, sellaisen, jota voit kantaa mukana pitkään.

Cabin Max reppujen tärkeimmät ominaisuudet matkailijalle.

1. Repun kestävyys, tärkeimpiä ominaisuuksia

Cabin Max reput, kestävä vahva vettähylkivä 600D materiaali. Saumat ovat repun pakkauskeston kannalta tärkeitä. Reput, joiden saumat on ommeltu hyvin, ovat yleensä kestäviä. Erityisesti olkahihnojen saumat, joissa se on herkimmin repeytyvä. Testaa vetoketjut, Cabin Max reppujen vetoketjut testattu kestotestillä. Hyvälaatuinen reppu on sellainen, joka on valmistettu laadukkaasta vettähylkivästä 600D materiaalista vähintään.

Klassikko värit ovat ajattomia, kestävät muodissa vuodesta toiseen.

2. Klassikko värit, ajattomuus repun tärkeimpiä arvoja

Cabin Max reppuja saatavissa useissa eri väreissä ja tilavuuksissa. Valitse väri, joka sopii hyvin 90%:sti yhteen omistamistasi ja pakattavista vaatteista. Musta ja tummansininen reput ovat turvallisia värejä, jos vaatekaappisi värimaailma on valkoinen tai musta. Ne, joilla on seikkailunhaluisempi maku, voit valita reppuvärien, punaisen tai keltaisen. Pääasia tässä on, että haluat kantaa tätä reppua säännöllisesti, etkä vain silloin, kun se sopii vaatteisiisi. Ideaalinen reppu esim matkoille on ns käsimatkatavarareppu, carry-on, joiden tilavuudet ovat 20l – 44l välillä.

Matkavaroille ja matkatarvikkeille on Cabin Max repuissa on omat organisaattoritaskut, järjestelijätaskut.

3. Valitse reppu, joissa on useita pakkauslokeroita, organisaattoritaskuja

Klassikko Cabin Max Metz sarjan reput sisältää useita järjestelijätaskuja pakkamiseen. Useilla pakkausosastoilla varustetut reput ovat mahtavia, koska ne auttavat sinua organisoimaan ja pääset käsiksi haluamaasi matkatavaraan käsiksi, purkamatta koko repun sisältöä. Useimmissa markkinoiden reppuissa on nyt useita älykkäitä lokeroita, mutta ydin tässä on todella tuntea pakkausjärjestelmäsi, syteemisi.

Otatko 10 kynää mukanasi kaikkialle? Jos näin on, tarvitset todennäköisesti reppua, jossa on 10 kynäpaikkaa. Toisaalta, jos sinulla ei ole tapaa kirjoittaa ollessasi matkoilla, reppu, jossa on 10 kynäpaikkaa, ei todellakaan vastaa tarpeitasi. Nopea tapa selvittää matkatavaroittesi pakkausuunnitelma on että asetat sängylle kaikki mukaan haluamasi matkatavarat. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, millaisia pakkauslokeroita tarvitset reppuun ja paljonko pakkaustilavuutta tarvitset

Matka-asiakirjatasku, matkadokumenttitasku säästää aikaa mm check-innissä, turvatarkastuksissa.

4. Nopeasti avattavat matkadokumenttitaskut – parasta ikinä!

Cabin Max reput ovat yleensä varustettu etupuolisella syvällä ja leveällä matkadokumenttitaskulla, josta saat tärkeät matkadokumentit ja asiakirjat, sekä ne on aina käden ulottuvilla. Vetoketjulliset matkadokumenttitaskut ovat ehkä paras asia repussa koskaan. Se on erittäin kätevä ja säästää vaivatta avata päälokero ja kaivaa tarvitsemamme matkatarvikkeet tai matkatavarat.

Järjestelijätaskut sopivat matkalipuille, asiakirjoille, kynille, lompakoille, irtorahalle, puhelimille, kynille,
muistikirjalle, kannettaville latureille, avaimille, kannettavalle älylaitteelle, kannettaville tietokoneille jne. Kaikkien reppujen quick access- taskut eivät kuitenkaan ole käytännöllisesti suunniteltuja – et halua niitä, jotka ovat liian pieniä ja ovat olemassa vain esteettisiä tarkoituksia varten. Et kuitenkaan myöskään halua sellaista, joka on liian matala, mikä vaikeuttaa matkatavaroihisi pääsyä.

Pehmustetut olkahihnat ja topattu selkäosa, helpottavat repun kantamista, vähentää täten selän kuormitusta matkoilla.

5. Matkusta mukavasti – pehmustetut olkahihnat, muotoiltu pehmustettu selkäosa, hikoilua ehkäisevä selkäosa

Cabin Max reppuja kannat mukavasti, muotoilluilla ja pehmustetuilla olkahihnoilla. Lisäksi niissä on mesh verkkokankaasta pehmustettu selkäosa, joka ehkäisee hikoilua, mahtavaa. Sijoita aina aina reppuun, jossa on pehmusteet – erityisesti olkahihnoissa ja selässä. Selkäsi ja olkapääsi kiittävät sinua niistä varsinkin pitkän päivämatkailun jälkeen, kun se on päättynyt. On myös tärkeää, että repun takaosa on pehmustettu ja muotoiltu alaselkäsi luonnolliseen muotoon, jotta selkä ei rasittuisi.

Vettähylkivä on käytännöllinen reppu valinta matkalle kuin matkalle.

6. Materiaali – vettähylkivä 600D materiaali

Tämä riippuu todella paljon siitä, minkälaiselle matkalle viet reppusi. Tyypillisesti useimmat markkinoilla olevat reput on valmistettu vettä hylkivästä materiaalista, kuten Cabin Max reput – eli ne pystyvät pitämään repun sisällön kuivana läikkyneeltä vesikupilta tai kevyeltä sateelta. Ellet ole menossa aktiivilomalle, jossa reppusi on suuri todennäköisyys pudota veteen tai joudut monsuuniin tai kahlaat jokien ja vesiputousten läpi, vettähylkivä Cabin Max Metz reppu riittää sinulle. Hyvä vettähylkivä reppu on sellainen, jonka materiaali on paksua, kevyttä ja kuivuu nopeasti, kuten 600D materiaali.

7. Valitse Cabin Max reppu, se on reppu, joka tekee sinut onnelliseksi!

Viime kädessä olet itse se, joka kantaa reppua, eikä muiden ihmisten mielipiteellä ole väliä, oletko tyytyväinen valitsemaasi reppuun. Se ei myöskään tee hyvää henkiselle hyvinvoinnille, jos saat vuoden 2021 parhaan laukun, mutta et kuitenkaan pitänyt suunnittelusta, tai se on epämukava kantaa. Muista, että kyse on sinusta, ja jos löydät repun, josta pidät näiden vinkkien avulla, on
mahdollista, että sinä ja reppusi pääsette pitkälle, ja nautitte matkailusta enemmän.

TILAA OMA CABIN MAX METZ REPPU MATKALLESI TÄÄLTÄ!

Menossa halpalentoyhtiö Ryanairin lennolle? Lue matkalaukku, matkatavarasäännöt täältä.

Matkalaukun pakkaaminen haastavaa? Lue ilmaiset pakkausvinkit tehokkaaseen matkapakkaamiseen täältä.

Päävalikko