Koiran kanssa matkalle? Lue ilmaiset vinkit, mitä tulee ottaa huomioon

Matkustaminen karvaisten kavereittemme kanssa voi olla palkitseva ja ikimuistoinen matkakokemus, mutta se vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Olitpa sitten lähdössä automatkalle, laivamatkalle tai lennolle, koirasi turvallisuuden, mukavuuden ja hyvinvoinnin pitäminen mielessä on ratkaisevan tärkeää. Noudata näitä 10 tärkeää vinkkiä varmistaaksesi stressittömän matkan sekä sinulle että nelijalkaiselle ystävällesi.

Koiran ja lemmikkien kanssa matkustaminen on helpompaa kun valmistautuu oikein matkalle.

Vaikka lemmikin vanhemmat ovat päättäneet ottaa lemmikin mukaan matkalle, he kohtaavat edelleen ongelmia ja ongelmia. Hankalin osa lemmikkinsä pakkaamisessa tulee sen jälkeen, kun he ovat päättäneet ottaa sen mukaan. Lemmikkieläimet ovat kuin vauvoja ja vaativat hoitoa, mukaan lukien ruokaa, leluja ja muita välttämättömiä asioita, jotka ovat osa niiden hoitoprosessia. Siksi tässä on muutamia tärkeimpiä vinkkejä lemmikin kanssa matkaaville, joita lemmikkivanhempien tulee ottaa huomioon matkustaessaan esim koiran kanssa.

Suunnittele etukäteen

Ennen kuin lähdet matkoille, tutki lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, kuljetusvaihtoehtoja ja paikallisia määräyksiä. Lemmikkien omistajien tekemän tutkimuksen mukaan 40 % lemmikkieläinten omistajista piti lemmikkiystävällisen majoituksen löytämistä haastavana. Huolellinen ennakkosuunnittelu voi auttaa välttämään viime hetken stressiä ja varmistaa saumattoman matkakokemuksen

Lemmikkiystävälliset majoitusvaihtoehdot ovat ovat ensisijaisena valintaa tehtäessä.

Käy eläinlääkärissä ennen matkaa

Varaa käynti eläinlääkärillesi varmistaaksesi, että koirasi on hyvässä kunnossa matkaa varten. Kyselyt osoittavat, että joka kolmas lemmikkieläinten omistaja ilmoitti odottamattomista eläinlääkärikuluista matkustaessaan. On myös viisasta varmistaa, että rokotukset ovat ajan tasalla ja hankkia terveystodistus, jos kohdemaasi niin vaatii.

Tunnistus ja mikrosiru

Ennen kuin lähdet, varmista, että koirallasi on tunnistelappu, jossa on päivitetyt yhteystiedot, mukaan lukien matkapuhelinnumerosi. Harkitse lisäksi asentaa mikrosiru lemmikkiisi.

Koiran turvallisuus matkoilla on syytä ottaa aina huomioon.

Turvallisuus matkan aikana

Kun matkustat autolla, käytä hyvin tuulettuvaa kuljetuslaatikkoa sekä valjaita tai turvavyön kiinnitysjärjestelmää koirasi kiinnittämiseen. Jos matkustatte lentokoneella, tutustu lentoyhtiön lemmikkien matkustuskäytäntöihin ja sääntöoihin. Useimmat lentoyhtiöt edellyttävät, että koirat ovat lentoyhtiön hyväksymässä kuljetuslaatikossa. Tärkeät auto turvallisuustuotteet lemmikin matkalle otettava mukaan.

Muista lämpötila matkalla ja matkakohteessa

Ilmatilan lämpöä ei voi korostaa tarpeeksi. Tarkkaile lämpötilaa automatkalla ajoneuvon sisällä tai matkakohteessasi varmistaaksesi, että koirasi ei ylikuumene. Älä myöskään jätä koiraasi autoon ilman valvontaa. Kesällä lämpötila nousee nopeasti. Ulkona saattaa olla +25C astetta, mutta kestää alle 20 minuuttia ennen kuin auton sisälämpötila nousee lähes +40C asteeseen. Oikeat tuulettimet koiran matkalle ovat tärkeitä.

Lämpötilojen vaihtelut matkalla että matkakohteessa on syytä ottaa huomioon.

Pakkaa välttämättömät matkatavarat

Ehkä tämä on sanomattakin selvää, mutta ota mukaan koirasi välttämättömät tavarat, mukaan lukien ruoka, vesi, lääkkeet ja ravintolisät, lelut ja vuodevaatteet. Koiranomistajien tutkimuksen mukaan 46% prosenttia lemmikkieläinten omistajista sanoi, että oikeiden matkatarvikkeiden puute aiheutti stressiä koirille matkustaessa. Tutut esineet auttavat koiraasi tuntemaan olonsa mukavammaksi vieraassa ympäristössä, ja ne pitävät aktiivisena koko matkan ajan. Kuljetushäkit ja niiden tarvikeet must matkoilla lemmikin kera.

Liikunta ja vessatauot

Säännöllinen liikunta ja vessatauot ovat välttämättömiä koirasi hyvinvoinnille matkan aikana. Pitkät matkat aiheuttavat stressiä ja ahdistusta koirissa.
Suunnittele säännöllisiä pysähdyksiä, jotta koirasi voi venytellä jalkojaan ja lähettää, merkata viestinsä paikallisille koirille matkan varrella! Koirankakkapussit ovat ns must tuote lemmikin kanssa matkaaville.

Aktivointilelut koiralle matkalle mukaan, tutustuta tarvittaessa koirasi mukaan otettaviin leluihin.

Tutustuta ennakkoon koirasi mukaan otettaviin matkatavaroihin

Esittele koirallesi, lemmikillesi matkatavarat ja matkatarvikkeet, kuten kantolaukut, lelut, juoma-astiat tai kuljetuslaatikot, ennen matkaa. Anna heidän
tutkia näitä kohteita, täten osaavat yhdistää ne positiivisiin kokemuksiin. Tämä prosessi voi auttaa vähentämään ahdistusta ja tekemään matkasta helpomman, mukavamman.

Duvo+ Heijastava talutin ja valjaat turvavalolla, ovat koirasi turvaksi matkoille. Tilaa täältä.

Tutki matkakohteesi lemmikkiystävällisiä aktiviteetteja

Tutki matkakohteen lemmikkiystävällisiä nähtävyyksiä ja puistoja varmistaaksesi, että koirasi voi nauttia matkasta kanssasi. Airbnb:n tutkimuksen mukaan 53 % lemmikkieläinten omistajista tunsi olonsa mukavammaksi varata loma-asunto, kun tiesi, että isäntä sallii lemmikit. Tarkista vierailemiesi paikallisten kaupunkien verkkosivustot nähdäksesi, missä voi olla koirapuistoja, agility puistoja jne.

Koiran kuljetus turvallisesti automatkoilla, lue ilmaiset vinkit.

Ole matkalla kärsivällinen ja joustava

Lopuksi, ole kärsivällinen ja joustava koko matkan ajan. Matkustaminen voi olla stressaavaa sekä sinulle että koirallesi, joten säilytä rauhallinen ja
positiivinen asenne. Sopeudu odottamattomiin tilanteisiin ja muista, että koirasi hyvinvointi ja mukavuus matkoilla ovat yhtä tärkeitä kuin omasi.

Päävalikko