Onko pahempaa automatkalla kuin sotkuinen auto? Järjestely vinkit automatkalle

Auton kanssa matkustaminen on sata kertaa hankalampaa, kun autosi sisällä on kauhea sotku. Et löydä puhdasta paikkaa puhelimellesi, juomapullollesi, lapset ovat taas kadottaneet tablet-laitteensa, etkä edes mainitse tavaratilassa olevaa tavarasekamelska katastrofia. On aika järjestää elämäsi – matkasi ja autosi – järjestykseen. On aika järjestäytyä automatkalle. Onneksi olemme koonneet esittelyn parhaista auton sisäisistä järjestäjistä / organisaattoreista kaikkiin automatkailun tarpeisiin: etuistuin, takaistuin, tavaratila ja paljon muuta. Kun olet lukenut tämän autotarvike
artikkelin/blogin, sinulla on parhaiten organisoitu ja pakattu auto valmiina matkalle.

Auton etuistuinten väli on tyhjää tilaa, johon mahtuu tehokkaasti järjestelijätaskuja matkatarvikkeille!

Etuistuinten välijärjestelijät

Kun sinulla on isommat lapset, jotka selviävät itsestäsi hieman enemmän,tarvitset ehdottomasti istuinten väliin sopivan järjestelijän. Meillä on kaksi
vaihtoehtoa sinulle. Kevyempi vaihtoehto on säilytys verkkotasku, joka kiinnitetään kahden etuistuimen väliin, joten takapenkillä istuva voi kurkottaa
eteenpäin ja vetää esiin mitä tarvitsee.

Toinen loistava järjestelijä automatkalle vaihtoehto mm autoileville äideille, joilla on käsilaukku autossa aina. Käsilaukut, jotka yleensä asetetaan takapenkin kaaokseen – voidaan nyt asettaa tähän tyylikkääseen järjestelijään. Tässä järjestelijässä käsilaukku pysyy aina läehttyvillä, eikä ole irrallaan esim etuistuimen laittialla. Se on monitoiminen, sillä siinä on takapenkkiläisille mm käsipyyheteline, juomapulloteline, sateenvarjoteline, sekä muutama säilytystasku.

Järjestelijä etuistuimen selkänojaan luo kätevästi tilaa automatkoilla takapenkkiläisille.

Auton etuistuinten selkänojajärjestelijät, organisaattorit

Jos haluat automatkallesi sisältä hyvin järjestellyn auton, ei ole parempaa tilaa käytettäväksi kuin etuistuinten selkänojat – ja tiedät, että useimmat
autosi istuintaskut takapenkkiläisille eivät yksinkertaisesti ole riittävät. Autona etupenkin järjestelijässä on usieta erikokoista taskua välipaloja, leluja, puhelimia, käsipyyhkeitä, tabletteja ja kirjoja varten. Lisäksi siinä on tilaa tablet-telineelle, joka pitää lapset rahallisina koko automatkasi ajan. Tämä selkänoja organisaattorin ylä- ja alaosa kiinnitetään istuimeen, joten se pysyy jämäkästi paikallaan.

Siitä löytyy myös tarjotin, kannatin hylly ominaisuus, jossa takapenkkiläiset voivat nauttia virkvokkeita tai pieniä välipaljoa, tai jopa harrastaa piirtämistä tai ristisanoja, kätevää eikö totta! Selkänojajärjestelijä pitää autosi matkatavarat hyvin järjestettynä ja suojaa selkänojaasi samaan aikaan likaantumiselta! Tällä organisoijalla, lokerikolla, säilytyslaukulla tavarasi pysyvät taatusti järjestyksessä automatkoilla, työmatkoilla. Paljon tilaa automatkalla aina tarpeellisten matkatarvikkeiden organisointiin, josta näin aina saatavilla tarpeen tullen. Korkealaatuisesta ja tyyllikäästä PU- nahka materiaalista, helppo puhdistaa.

Automatkalla myös tavaratila kannattaa hyödyntää pakkaustilaksi tehokkaasti.

Auton tavaratila järjestelijä, Car trunk organizer

Automatkalle must! Kokoontaittuva auton tavaratila järjestelijä, selkänoja järjestelijä automatkalle. Lisätilaa helposti auton tavaratilan järjestelijällä, car trunk organizer, tilansäästäjä!. Ympäristöystävällinen, kulutusta kestävä, likaa ja vettä hylkivä, luistamaton, erittäin kestävä, erittäin käytännöllinen. Auton tavaratilan takaistuimen järjestäjä tarjoaa yht 8 kpl erittäin suurikapasiteettista varustettuja säilytyspusseja/säilytystaskuja, jotka ovat riittävän suuria auton päivittäistavaroiden, puhdistusaineiden, vauvanlelujen, rengasmittarin, koiran tarvikkeiden, työkalujen, urheiluvälineiden jne.

Sopii myös työmatkalaiselle esittelytuotteille, työkaluille, asennustarvikkeille jne. 4 mesh verkkotaskua. Estää esineitä liikkumasta ajon aikana, sekä vähentää esineiden tarvikkeiden kolinaa ajon aikana ja ehkäisee matkatavaroiden vahingoittumisen auton liikkuessa. Järjestelijä on nopea ja helppo asentaa. Se on tukevasti kiinni selässä ja istuu tukevasti ravistelematta.

Laadukkaat Twinnyload sukisboksit ja kattolaatikot oivallinen ratkaisu pakkaustilan hyödyntämiseen automatkoilla.

Suksiboksin tai kattolaatikon hyödyntäminen

Suksiboksi tai kattolaatikko luo oivan lisätilan automatkalle. Suksiboksiin tai kattolaatikkoon auton katolle mahtuu niin matkalaukut kuin liikuntavälineetkin riippuen matkatyypistäsi. Suksibokseja ja kattolaatikoita on saataville eri kokoisia, joten pakkaustilavuudesta ei automatkalle lähtö jää kiinni. Laadukkaat Eurooppalaiset Twinnyload kattolaatikot ja suksiboksit ovat autoilijalle mieleen, hinta ja laatusihde on parasta. Tutustu Twinny loadin kattolaatikko ja sukisboksi valikoimaan täällä.

Auton etuistuinten väliin putoaa usein tärkeitä esineitä, tähänkin on ratkaisu automatkalle, järjestelijä kotelo etuistuinten väliin.

Järjestelijä, Organizer keskikonsolin ja etuistuimen väliin

Kuljettajan henkilöauton istuimen ja konsolin väliin asennettava järjestelijä, organizer autoon. Järjestelet lompakot, puhelimet, juomatölkin, kahvikupin, avaimet, kolikot. Estää putoamiset penkin väliin. Sopii vain kuljettajan etuistuimen väliin. Tärkeimmät ominaisuudet autoilijalle; Luo ylimääräistä säilytystilaa autoon, järjestelle pientavarat automatkalla älypuhelin, pysäköintiliput, lompakko, kolikot jne. Valmistettu erinomaisesta mustasta kovamuovista, kuviointi nahkajälijitelmää, integroituu sisustukseen. Estää pienten esineiden putoaminen väliaukkoon, penkinväliin. Täyttää aukon konsolin ja istuimen välillä.

Helppo asentaa – Aseta vain rakojen säilytyslaatikko istuimeen ja konsolin väliin. Aseta puhelin, kortti, kolikko, raha, avain, kuppi ja niin edelleen. Auton istuimen järjestelijä, organizer säästää lukemattomia aikoja pitää tärkeät asiat ajan tasalla ja aina käden ulottuvilla.

Auton etuistuinten sivutkin ovat oiva paikka järjestelijöille automatkalle, pakkaa ja järjestele tehokkaasti!

Automatkalle auton etusituimen sivutaskujärjestelijä

Auton etusituinten sivutkin ovat tikavaa järjestelytilaa tarvittaessa. Automatkalla lisätila aina tarpeen. Auton selkänojan sivutasku, kylkitasku matkalle. Säilytystila sopii hyvin mm. aurinkolaseille, puhelimille, kynille, juomapullolle. Automatkan aikana tarpeelliset tuotteet organisoidusti aina käden ulottuvilla istuimen sivussa. Auton etusituimen säilytyskotelo, säilytyslokero autoon, Car seat gap stopper.

Myös auton etusituinten keskikonsolin välit ovat oivaa säilytystilaa pienmatkatarvikkeille. utomatkalle estämäään pienesineiden putoamaan istuimen ja konsolin väliin. Pysäyttää myös taskuista putoavat tavarat! Putoamissuoja, kotelo. Kätevä säilytyskotelo, hyödyntää istuimen ja keskikonsolin väliin jäävän tilan. Esim puhelimelle, kartat, matkadokumentit, kynille, pikkutavaroille tai roskille. Sopii useimpiin automalleihin. Nerokas säilytyskotelo istuimen ja keskikonsolin väliin.

Laadukkaat TwinnyLoad pyörätelineet suoraan Europaasta nopealla toimituksella Triptek.eu verkkokaupasta.

Pyörätelineet, polkupyörän kuljetustelineet

Matkantyypistä riippumatta, polkupyörä automatkoille on hyvä ottaa mukaan. Sähköpyörien yleistyessä, on hyvä hankkia laadukas pyöränkuljetusteline autoon matkalle. Kiinnittämällä polkupyöräsi autoosi tukevalla Twinny Load polkupyörätelineellä on se aina käytettävissäsi niin käytännöllisissä työmatkoilla kuin pidemmillä vapaa-ajan polkupyöräretkillä. Twinny Load tarjoaa useita eri malleja, joten tarpeisiisi vastaava polkupyöräteline löytyy varmasti. Helppokäyttöiset Twinny Load -polkupyörätelineet on valmistettu Euroopan direktiivien mukaisesti. Polkupyörätelineet toimitetaan valmiiksi koottuina. Lisäksi Twinny Load tarjoaa useita eri tarvikkeita ja osia, kuten adaptereita, valoja, matkailuauton liitännäisiä ja ramppeja. Twinny Load varmistaa, että voit kuljettaa polkupyöräsi autosi ukana turvallisesti, vakaasti ja vaivatta.

Automatkalle lisäkoukut, säilytyskoukut niskatukeen

Myös auton niskatuet on mahdollista valjastaa järjestelytilaksi, sekä pakkaustilaksi. Kaksi säilytyskoukkua, helppo kiinnittää esim niskatuen jalkoihin. Lisää automatkalla vapaata lisätilaa, ripusta kassit, muovikassit jne. Enintään Ø 12 mm:n kiinnikkeelle. Enimmäiskuorma: 20 kg.

Lue myös ilmaiset muut automatkailu ja caravan aiheiset blogimme täältä.

Päävalikko