Evos hybridi lentolaukku – vastaus Finnairin uusiin matkatavarasääntöihin

Etsitkö matkalaukkua, lentolaukkua tai reppua, joka täyttää mm 40x30x20cm Wizzairin ja Finnairin 40x30x15cm käsimatkatavaramitat? Joka sopii myös monien muiden IATA lentoyhtiöiden matkatavarasääntöihin. Tulet rakastamaan lentolaukku Evos hybridiä, se on vetolaukun, matkalaukun ja repun yhdistelmä, monitoimista matkailua!

Tämä kevyt Evos hybridi voidaan laajentaa 40x30x15 laukkukoosta 40x30x20cm kokoon, täyttääkseen eri lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, Wizzairin, Vueling Jet2:n, Turkin, BA:n, SAS:n, KLM:n, Iberian, Volotean, Eurowings, Easyjetin käsimatkatavaroiden koko vaatimukset. Cabin Max Evoksessa on tilava 18 litran pääpakkausosasto, joka voidaan laajentaa 24 litraan vain vetoketjun avulla, helppoa. Leveä matkalaukkutyyppisesti avautuva pakkauskansi tekee pakkaamisesta helppoa.

Evos hybridi lentolaukun, matkalaukun suurimmat edut matkailijalle ovat sen laajentuvuus ja monikäyttöisyys, 3 in 1.

MATKUSTA ORGANISOIDUSTI EVOKSEN AVULLA

Lentolaukku, matkalaukku Cabin max Evos voidaan vaihtaa pyörillä varustetusta vetolaukusta reppuun sekunneissa helposti avattavien reppuhihnojen ansiosta, mikä tekee matkaustamisesta helppoa ja kevyttä. Sisäpuolella on pehmustettu tekninen dokumenttitasku, joka on ihanteellinen iPadille, verkkollinen pakkaustasku ja myös kompressio pakkausnauhat. Evosissa on etutasku, jossa on avainklipsi, vetoketjullinen avotasku ja avoin sivutasku, joka sopii mainiosti aurinkolaseille tai pienelle vesipullolle.

Etsitpä sitten käsimatkatavarareppua tai lentolaukkua, jotka välttävät ylimääräiset käsimatkatavaramaksut 90%:sti lentoyhtiöillä, tai yksinkertaisesti haluat kompaktimman matkustamolaukun, kokeile Evosia seuraavalla matkallasi ja lennollasi. Lataa ilmainen matkailjan pakkaus- ja muistilista matkallesi täältä.

Cabin Max Evos Hybridi on suunniteltu sopimaan lentoyhtiöiden matkustamon etuistuimen alle.

MATKUSTAMON ETUISTUIMEN ALLE ILMAN LISÄMAKSUJA

Cabin Max Evos hybridi on suunniteltu sopimaan useimpien lentoyhtiöiden matkustamon etusituimen alle käsimatkatavaraksi. Evos montoimi reppu on erittäin hyvä mihin tahansa liikkumiseen, myös viikonloppu- ja työmatkailuun, kompaktin säädettävän kokonsa ansiosta. Kevyt ja helppo vetää lentokentän läpi sileillä pyörillä ja tukevalla teleskooppikahvalla.

EVOS LENTOLAUKKU, TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET MATKAILIJALLE

Hybridi lentolaukku Evos, se tarjoaa useita tärkeitä matkaa helpottavia ominaisuuksia matkailijalle. Tärkein ominaisuus on sen käytettävyys, eli se on monitoiminen, voit käyttää sitä reppuna, vetolaukku/trolley tai ihan tavallisena kantolaukkun, 3-1 vaihtoehdot. Lisäksi se on laaejntuva matkalaukku, lentolaukku se laajenee helposti vetoketjun avulla jopa 5cm, 40x30x20/15cm.

Matkoilla lisätila on aina tarpeen matkoilla, mutta mikä tärkeintä se sopii useimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavarasääntöihin, sen laajentuvuuden ansiosta. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat, matkadokumenttitasku, ulkoinen- ja sisäinen kompressiohihna, integroitu avainnauha, pehmusettu ipad ja tabletti tasku, pehmustetut olkahihnat, pehumustettu ja hikoilua ehkäisevä mesh selköosa, TSA lukitusmahdollisuus vetoketjun vetimissä.

TILAA EVOS HYBRIDI LENTOLAUKKU, REPPU, MATKALAUKKU 3-1 MATKALLESI TÄÄLTÄ!

TRIPTEK.EU ON MATKAILIJAN VERKKOKAUPPA, TÄÄLTÄ LÖYDÄT MUUT LENTOREPPU MALLIT MATKALLESI.

Päävalikko