Evos hybridi trolley reppu Monitoimi, Laajentuva 40x30x20/15cm, Finnair, Wizzair

99.95

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Cabin Max Evos hybridi vetolaukku reppu. Täydellinen mm Wizzairin, Finnairin “ilmaiseen” käsimatkatavara politiikkaan. Tämä lentolaukku välttää maksut, kun lennät mm halpalentoyhtiöillä kuten Wizzairilla, Volotealla ja Vuelingilla.

Sopii myös useimmille IATA reittilentoyhtiöille käsimatkatavaralaukuksi, mm British Airwaysille, Finnairille, lukuisille muille, säädettävän kokonsa ansiosta. Voit säätää Evoksen kokoa, täten sopii mahdollisimman monelle lentoyhtiölle, mahdollisuuksien mukaan.

Evos montoimi reppu on erittäin hyvä mihin tahansa liikkumiseen, myös viikonloppu- ja työmatkailuun, kompaktin säädettävän kokonsa ansiosta.

Evos yllättää tilavuudellaan, se on paras matkustamolaukku istuimen alle tai matkustamon ylälokeroon. Voita vaihtaa matkasi aikana käyttötapaa helposti ja nopeasti, käytä perinteisenä trolley vetolaukkuna tai repputilassa. Ihanteellinen kevyt, kompakti matkustamomatkalaukku. Vedä trolleyna, kantolaukkuna tai käytä reppuna, mahtavaa!

Säädettävät mitat,laajentuu pakkaustarpeesi mukaan 40x30x20/15cm, pyörät mukaan lukien. Sopii useiden lentoyhtiöiden henkilökohtaisten matkatavaroiden säännöksiin.

Kevyt paino vain 1,8 kg. Pehmustettu sisäinen iPad- tai tablet-tasku.

Sisäiset puristus/kompressionauhat, jotta voit pakata enemmän. Sisäinen “3D”-pakkaustasku. Ulkoinen integroitu kompressiohihna, matkalaukkuvyö.

Ulkoinen järjestelytasku organisaattori avainpidikkeellä. Pehmustettu selkäosa, hikoiluaa ehkäisevää mesh verkkokangasta. Topatut olkahihnat mukavoittavat reppuna kantoa.

Kevyt ja helppo vetää lentokentän läpi sileillä pyörillä ja tukevalla teleskooppikahvalla.

Mitat:

K: 40cm

L: 30cm

S: 15/20cm säädettävä

Paino: 1.8kg

Teleskoopikahvan korkeus: 87cm

Vertaa

Evos sopeutuu mihin tahansa liikkumiseen ja matkailuun hybridi ominaisuuksien sekä laajennettavan pakkauskapasiteetin ansiosta.

Käytä Evosia 40x30x20cm (24L) muodossa noudattaaksesi mm Wizzairin, Finnairin, Volotean ja Vuelingin kaltaisten lentoyhtiöiden ilmaisia ​​matkustamosääntöjä. Vaihtoehtoisesti voit pienentää sitä 40 x 30 x 15 cm:iin (18 litraa), ja se on oikean kokoinen käytettäväksi henkilökohtaisena tavarana lentoyhtiöillä, kuten British Airwaysilla, Finnairilla, SAS:lla, Turkish Airlinesilla jne. Leveä simpukkaaukko helpottaa pakkaamista.

Evos voi vaihtaa pyörillä varustetusta vetolaukusta reppuun sekunneissa, helposti ulos avattavien reppujen hihnojen ansiosta, mikä tekee maaston muutoksista käden käänteessä.

Sisäpuolella on pehmustettu tekninen järjestelijä tasku, joka on ihanteellinen iPadille, verkkollinen pakkaustasku, joka sopii myös alusvaatteille ja pakkausnauhoille.

Evosissa on etutasku, jossa on avainpidike, vetoketjullinen avoin tasku ja avoin verkkosivutasku, joka sopii mainiosti aurinkolaseille tai pienelle vesipullolle.

Etsitpä sitten käsimatkatavarareppua, joissa vältytään Wizzairin, Finnairin, Volotean käsimatkatavaramaksuilta, henkilökohtaista vetolaukkua arkikäyttöön tai yksinkertaisesti haluat kompaktimman matkustamolaukun, kokeile Evosia seuraavalla.

Lisätiedot

Paino1.0 kg (kilogramma)

Päävalikko

Evos hybridi trolley reppu Monitoimi, Laajentuva 40x30x20/15cm, Finnair, Wizzair