Matkailulehti Mondon sekä Apu lehden testissä klassikko Cabin Max Metz 20l lentoreppu matkustamokoko

Matkalehti Mondo ja Apu lehti testasi lentolaukkuja: nyt matkailijoiden keskuudessa yleistyvät kätevät pienet 20l reput ja laukut lentokoneen matkustamon etusituimen alle, jotka voi tietyillä lentoyhtiöillä ottaa mukaan maksutta. Yhä useampi reissaaja lähtee liikkeelle vain pienillä
matkatavaroilla. Matkailulehti Mondo testasi matka käytössä uusia ja muuten kiinnostavia laukkuja ja reppuja.


Pienten ja kevyiden lentolaukkujen suosio näkyy monien valmistajien tuotteissa, samoin kuin pyrkimys materiaalien kierrätykseen. Mondo testasi joukon uusia tai eri tavoin fiksuja laukkuja matkoilla, joissa toimituksen väki reissasi niin Euroopan kaupungeissa kuin Intian maaseudulla. Triptek.eu verkkokaupan maahantuoma Cabin Max Metz sarjan lentoreput pärjäsivät kohtuullisen hyvin testissä. Triptekin maahantuoma 20 litran Metz Cabin Max reppu on pieni matkailijan tilaihme. Tilaa Cabin Max Metz 20l reput täältä.

Halpalentoyhtiöidenkin etuistuimen alle hyvin mahtuva polyesteri reppu on kevyt ja silti kestävä. Taskuja on paljon pienille matkatarvikkeille, jopa niin monta, että reppuun totutellessa saa alkuun opetella mihin kohtaan laittaa mitäkin. Pieneen pakkaustilavuuteen menee hyvin muutaman päivän reissun matkatavarat, mutta tässä kokoluokassa tilaa ei tietenkään ole tuliaisostoksille. Metz 20l reppu sopii kokonsa puolesta niin Finnairista Ryanairiin matkustamon etuistuimen alle, yleensä ilman lisämaksuja.

CABIN MAX METZ SARJAN REPUT SISÄLTÄVÄT 20L JA 44L KÄSIMATKATAVARAKOKOISET REPUT, TILAA JA LUE LISÄÄ METZ SARJAN REPUISTA TÄÄLTÄ!

Reppua saa useissa eri väreissä, kuten kaikkia muitakin tässä testissä kokeiltuja laukkuja. Metz ei ole monine kompressiohihnoineen ehkä erityinen silmänilo, mutta se on hyvin kätevä pikkureppu matkalle.


Lue lisää laukkutestistä www.apu.fi ja www.mondo.fi

Päävalikko