Pärnuun kesällä? NyxAir aloittaa suorat lennot Helsingistä-Pärnuun 2022

Nyxair aloittaa lennot Helsinki-vantaalta Viron kesäpääkaupunkiin Pärnuun.

NyxAir avaa 5. toukokuuta 2022 lennot Helsinki-Vantaalta Viron kesäpääkaupunkiin eli rantalomakohde Pärnuun. Lentoja on tarjolla kahdesti viikossa torstaisin ja sunnuntaisin. NyxAir lentoaika on noin 40 minuuttia Pärnuun.

Pärnu hiekkaranta


Yksi kesäkaupunkiin lentoliikenteen mahdollistava tekijä on ollut Pärnun kokonaan uudistunut lentoasema sekä kiitorata infrastruktuuri. Pärnun lentokentän mittavat, 18,5 miljoonaa euroa maksaneet uudistustyöt saatiin valmiiksi vuoden 2021 lopulla.


NyxAiriin lento Helsinki-Vantaalta lähtee torstaisin kello 12.30 ja saapuu Pärnuun kello 13.10. Paluulento lähtee kello 13.40 saapuen Helsinki-Vantaalle kello 14.20. Sunnuntaisin lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta kello 13.10 ja Pärnuun saavutaan kello 13.50. Paluulento lähtee kello 14.20 ja Helsinki-Vantaalle saavutaan kello 15.00. Reittiä on määrä lentää ainakin heinäkuun 2022 loppuun saakka.

Pärnun vanhaa kaupunkia


Nyxairin käsimatkatavarat. Lentokoneen matkustamotila on rajallinen, jonka vuoksi jokaisen matkustajan käsimatkatavaroiden
tulee vastata alla mainittuja mitta- ja painorajoituksia ja mahtua edessänne olevan istuimen alle. Max mitat: 45 x 35 x 20cm. Max paino: 8 kg. Tilaa oikean kokoinen reppu Nyxairin lennolle täältä.

Cabin Max Metz JR 30l 45 x 35 x 20cm


Päällystakkeja ja muita päällysvaatteita voi sijoittaa pään yläpuolella olevaan tavaratilaan. Käsimatkatavaran lisäksi voitte ottaa koneen matkustamoon maksutta yhden seuraavista esineistä: kannettava tietokone pienine tietokonelaukkuineen, käsilaukku, pieni kamera tai kiikari, kohtuullinen määrä kirjoja tai lehtiä (niiden tulisi mahtua pieneen laukkuun).


NyxAir on vuonna 2017 perustettu lentoyhtiö, joka operoi sekä reittilentoja että ACMI-, tilaus- ja rahtilentoja. NyxAirin pääkonttori sijaitsee Tallinnassa ja myyntiedustus Malmössä, Ruotsissa. Yrityksen lentokonekannassa on yhteensä yhdeksän konetta (ATR ja SAAB). NyxAir hoitaa myös reittilentoja Tallinnan ja Saarenmaan välillä. Suomessa NyxAir hoitaa lentoja Jyvskylästä, Kemi- Torniosta sekä Kokkola-Pietarsaaresta Helsinkiin.

Pärnun rannat houkuttelevat turisteja kesäisin.

Pärnu kaunis lomakaupunki sijaitsee paikassa, jossa Pärnujoki laskee Riianlahteen. Suurin nähtävyys täällä on Pärnun ranta, jossa on upeat dyynit ja jauhemainen valkoinen hiekka. Pärnu on erittäin kuuluisa Viron, ja ehkä myös Baltian kesäpääkaupunkina, koska suurin osa myös Virolaisista viettää kesälomansa täällä.

Voit myös vierailla lukuisissa kylpylöissä sekä Vee Park sisävesipuistossa. Viron paras kesälomakohde Pärnu houkuttelee lomailijoita suurella hiekkarannallaan, lukuisilla ravintoloillaan, cocktailbaareillaan, kylpylöillään ja rennon rentolla tunnelmallaan.

Lentoyhtiö Norwegian aloittaa uudet viisi lentokohdetta Helsingistä, lue uutinen täältä.

Päävalikko