Triptek Ky ja Triptek.eu verkkokauppa palvelee myös tukkuasiakkaita, jälleenmyyjiä, yrityksiä B2B!

Tiesitkö, että Triptek Ky ja verkkokauppamme Triptek.eu on palvellut jo historiansa alkuajoilta (v 2010) lähtien myös jälleenmyyjiä, yritysasiakkaita sekä tukkuasiakkaita (B2B). Kattavan ja luotettavan logistinen hankintaketjumme ylittää koko Aasian ja Euroopan. Hankintaketju prosessimme perustuu pitkäaikaisiin kumppaneihimme, joiden yhteistyö on kestänyt yli vuosikymmenen. Laaja kokemuksemme, asiakastyytyväisyys sekä ensiluokkainen palvelumme ovat osoittautuneet voittajaksi uusien matkatavara- ja matkatarvike tuotteiden myyntiin ja jakeluun yrityksille ja jälleenmyyjille.

Triptek Ky on erikoistunut matkatarvikkeisiin ja matkatavaroihin jo vuodesta 2010.

Tukkumyynti ja jälleenmyynti B2B

Tukkumyynti sekä jälleenmyyntiketjumme on olennainen osa valmistus- ja vähittäiskaupan supply chain toimitusketjuja, ja sillä on tärkeä rooli varmistettaessa tavaroiden oikea-aikainen ja sujuva jakelu tukku- ja b2b asiakkaillemme. Triptek tarjoaa b2b- ja jälleenmyynti asiakkailleen koko kansainvälisen tuotteiden hankintaprosessin; suunnittelun, hankinnan sekä myynnin koko Suomen alueella.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä, vähittäiskauppoja, jälleenmyyjiä, urheiluseuroja, organisaatioita, kaupunkeja, tehtaita, kouluja ja yhteisöjä. Laajalla valikoimalla ja nopealla toimituksella sekä asiantuntevalla asiakaspalvelulla!

Suunnittelu, hankinta, pakkaus sekä toimitus

Triptek Ky palvelee suunnittelusta, hankinnasta, pakkaamiseen sekä toimitukseen, koko logistisen prosessin ajan. Matkatarvikkeiden, matkatavaroiden tuotteistaminen sekä brändääminen Triptek.eu verkkokauppa palvelee b2b ja jälleenmyyjiä kotimaassa, josta löydät uusimmat tuotteemme. Triptek Ky on Aasia sourcing hankinta ammattilainen, jo yli 12 v Aasia yhteistyötä ja hankintaa. Olemme Suomen vanhimpia erikoiskauppoja matkatarvikkeiden, matkatavaroiden sekä matkamuistotuotteiden suunnittelu-, maahantuonti- ja tukkumyyntiyrityksiä.

Avaimet käteen palvelu jälleenmyyjille, tukku- ja B2B asiakkaille

Toteutamme yritys- yhteisö- ja jälleenmyynti asiakkaidemme toiveita suunnittelusta konkreettisten tuotteiden myyntiin. Olemme erikoistuneet matkatarvikkeisiin, matkatavaroihin. Olemme yhdistäneet laajan matkatuote osaamisemme ja ammattitaitomme kansainvälisiin hankintakanaviimme.

Kattava valikoima matkatuotteita, matkatarvikkeita

Triptek Ky:n valikoimiin kuuluu edulliset ja laadukkaat mm seuraavat matkatuote kategoriat; Lahjatavarat, matkamuistot. automukavuustuotteet, Rfid tuotteet, matkatarvikkeet, matkatavarat. Myös liikelahjat, mainostuotteet yrityksille painatuksella.


ONKO SINULLA TUOTEIDEA JOTA TOIVOISIT VALIKOIMIISI ? HALUATKO LAAJENTAA TUOTE VALIKOIMAASI? LIIKELAHJA TAI YRITYSLAHJA IDEA ASIAKKAILLESI ? URHEILUSEUROILLE LAUKKUJA TAI REPPUJA?

Kysy rohkeasti yritysmyynnistämme, me autamme! Sähköposti/email: rymyynti(at)triptek.eu

Päävalikko