A. Eriksson Suomalaista nahkatuote, nahkalaukku ja nahkareppu perinnettä jo vuodesta 1891

A Eriksson on Suomalainen vanha tunnettu nahka-alan ja nahkatuotteiden perheyritys. Pieni perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa nahkalaukkuja, käsilaukkuja, nahkareppuja sekä matkatarvikkeita kuten lompakoita. A Eriksson tunnetaan laadustaan Pohjoismaissa. A Eriksson tekee töitä yhä yhtenä perheenä. A Eriksonin nahkatuotteet tunnetaan ja sillä on pitkä historia vuodesta 1891. A Eriksonilla selkeä suunta pysyä muodin huipulla seuraavatkin 100 vuotta.

A. Eriksson on nahka-alan tuotteiden perinteinen valmistaja, jo yli 100 vuotta muodin huipulla. A Eriksson tunnetaan laadukkaista nahkaisista käsilaukuista, nahkarepuista ja nahkalompakoistaan.

A. Eriksson tunnetaan laadustaan sekä pitkäikäisyydestään

A. Eriksson nahkalaukut, nahkareput, nahka käsilaukut ja nahka lompakot tunnetaan, se on nahkatuotteiden ykkösbrändejä Suomessa. A Erikson nahkatuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi, ne valmistetaan ja luodaan sillä näkemyksellä,
että ne siirtyvät sukupolvelta toiselle.

A. Erikssonin nahkatuotteet ovat ajatona Suomalaista designia

Anders Erikssonin suunnittelemasta satulalaukusta on tultu pitkä matka tämän päivän A. Eriksson mallistoon. Moni asia on yli sadan vuoden aikana muuttunut, mutta edelleen hyvä suunnittelu ja korkea laatu ovat tekemisemme perustana.

Åva mallisto on A Eriksonin perinteinen nahkatuote mallisto. Tutustu Åva mallistoon täältä.

A. Eriksson ympäristövastuu

Nahkatuotteet ovat jo itsessään kestäviä ja käytössä pitkään toimivia, eivät yhden sesongin kertatuotteita. Valmistuksessa käyttämämme nahat täyttävät EU:n Reach asetuksen vaatimukset. A. Erikssonin nahkatuotteiden valmistuksessa käyttämät mm. liimat, metalliosat ym. ovat laboratorioissa tutkittuja ja EU:n asettamien normien mukaisia. Kierrätämme ja käytämme ehjiä
pakkausmateriaaleja uudestaan ja vain sen verran mikä on tarpeen tuotteiden suojaamista toimutusta ja lähettämistä varten.

Matkailijat arvostavat A Erikssonin nahkatuotteita kuten lompakoita, niiden laadukkaan pitkäikäisyyden vuoksi.
TUTUSTU A ERIKSSONIN JA MUIHIN NAHKALOMPAKKO MALLEIHIN VERKKOKAUPASSAMME, TÄÄLLÄ.

Nahkatuotteiden hoito pidentää käyttöikää, nahan hoito-ohjeet

Huolehdi A. Erikssonin nahkalaukusta, nahkarepustasi tai käsilaukustasi, se pidentää ekologisesti sen käyttöikää. Lisäksi se pitää sen ulkoasun tyylikkäänä. Hiero hoitoainetta nahanpäälle vähintään 3-5 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen. Nahanhoitoaine auttaa estämään laukkusi halkeilua ja kuivumista. Nahkatuotteet eivät ole vedenpitäviä, lisää vettähylkivyyttä käyttämällä nahansuoja
tuotteita.

Nahkatuotteiden huolenpito lisää niiden käyttöikää.

Nahka ei ole vedenpitävä ja imee kosteutta, kuten sateessa, kova kosteus/vesi voi aiheuttaa nahan pilaantumista. Täten on tärkeää käyttää aika ajoin nahansuojatuotteita. Hoitamalla nahkatuotteita nahan pinta pysyy pehmeänä ja joustavana ja estää pintaa halkeilemasta. A. Eriksson -nahkabalsami on luonnonmukainen mehiläisvahapohjainen balsami joka soveltuu paitsi nahkalaukuille myös esimerkiksi nahkakengille. A. Eriksson nahkasuojaspray taas muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan, muuttamatta pinnan tuntua tai ulkonäköä.

LUE ILMAINEN NAHKA-TUOTTEIDEN HOITO-OPAS, TÄÄLTÄ!

Päävalikko