Apuväline siirtovyö, siirtohihna, nostovyö – Pituus 76cm – Matka-apuväline

29.95

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Seniorien, vanhusten, liikuntarajoitteisten siirtoon nostovyö nostohihna pyörätuolista, sängystä jne siirtoon. PU nahka nostokahvoilla. Apuväline kotiin, matkoille jne Vettähylkivää 600D materiaalia ulkopulella. Siirto- ja nostovyö on siirtymisen ja kävelyn ohjaamiseen tarkoitettu apuväline. Usein riittää hyvä ja vahva nosto-ote siirtovyön avulla vyötärön ympäriltä. Vyö voi olla joko avustajan, hoitajan tai siirrettävän päälle puettuna, tilanteesta riippuen. Phemustettu siirtovyö, nostovyö pysyy hyvin paikallaan ja siinä on 4 ote- ja nosto kahvaa pystysuunnassa.

Siirtovyötä, nostovyötä käyttämällä avustajan, hoitajan selän ja alaraajojen kuormitys vähenee. Siirron turvallisuus paranee oleellisesti vyötä käyttämällä. Kätevä apu mm. tuolista ylös auttamiseen

Ominaisuudet:
1. Valmistettu korkealaatuisesta vettähylkivästä 600D Oxford-materiaalista, joka on tukeva, kulutusta kestävä ja hengittävä.
2. Se on noston ja siirron apuväline sängystä, tuolista, autosta, kylpyhuoneesta jne, yksinkertainen ja kätevä ohjata.
3. Suunniteltu siirtämään liikuntarajoitteisia, senioreita, vanhuksia tai potilaita vahingoittamatta selkää, hartioita ja kaulaa.
4. Vahvistettu PU nahka kahvarakenne hienolla työstyksellä, vahvempi kantavuus ja turvallinen käyttää.
5. Mukava ja leveä kosketuspinta tarjoaa vakaan tuen helpottamaan siirtoa.

Tekniset tiedot: Nostoliina, Nostovyö, Siirtovyö, Nostohihna
Tuotetyyppi: Apuväline nostovyö, nostohiha, siirtovyö
Materiaali: 600D Oxford
Väri: Kuten kuvista näkyy
Koko: pituus 76 cm

Vertaa

Yksinkertaisiin ja keveisiin henkilösiirtoihin sekä nostoihin soveltuva nostoliina, nostovyö, siirtovyö. Kuormaliin henkilönostoihin ja siirtoihin. Neljä tartuntakahvaa ja liukuestemateriaali takaavat tukevan otteen. Nostohihna, nostovyö vammaisten, senioreiden, liikuntarajoitteisten siirton ja ohjaukseen. For Patient Elderly Transfer Moving Belt Wheelchair Bed. Nursing Lift Belt with Handle Auxiliary Shift Reinforcement Belt Medical.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Apuväline siirtovyö, siirtohihna, nostovyö - Pituus 76cm - Matka-apuväline