Auton avainkotelo signaalin Anti-theft estolla – RFID-suojattu

19.95

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Auton avaimen RFID esto, anti-blocker suojakotelo. Laadukas auton avainkotelo RFID suojaus, etälukusuojakotelo. RFID varkaudenestokotelo, Faradayn avaimenperän suojakotelo tarjoaa täydellisen signaalineston, joka estää varkaita poimimasta ja välittämästä signaaleja auton avaimenperältäsi, mikä suojaa ja ehkäisee autoasi tietomurroilta sekä autovarkauksilta.

Suojaa auton avaimen avainkoodi kaappaamiselta. Avainkotelo toimii signaalin estäjänä ja estää langatonta signaalia tulemasta ulos ja kopioimasta signaalia. RFID-avainkotelo on varustettu käytännöllisellä avaimenperällä.

Autonäppäimet, joissa on avaimeton toiminto, lähettävät langatonta dataa RFID: n (radiotaajuustunnus) kautta. Vaikka tiedot olisivat salattuja, on olemassa vaara, että luvattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi ja voivat suhteellisen helposti varastaa auton ilman auton murtamista tai avainta. RFID-suojatulla avainkotelolla voit ehkäistä tämän helposti.

Faraday RFID car key Protector -suojakotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta ja kaksikerroksisista suojamateriaaleista, jotka tarjoavat täydellisen RFID signaalineston.

Auton avaimen älykotelo, rfid suojattu.

Koko: 12x7cm
Materiaali: PU nahka
Väri: Musta

Vertaa

Autonavaimet, joissa on avaimeton toiminto, lähettävät langatonta dataa RFID: n (radiotaajuustunnus) kautta. Vaikka tiedot olisivat salattuja, on olemassa vaara, että luvattomat henkilöt pääsevät niihin käsiksi ja voivat suhteellisen helposti varastaa auton ilman auton murtamista tai avainta. RFID-suojatulla avainkotelolla voit estää tämän helposti.

Kukaan ei saa varastaa tai anastaa autojamme. – Yhdysvalloissa varastetaan auto joka 43 sekunti, mikä on lähes miljoona ajoneuvoa vuodessa. Uuden autovarkausuhan myötä, potentiaaliset varkaat vahvistavat ja kopioivat autonavaimien Rfid signaalin ja nousevat autoon (tai ajavat pois sen kanssa). Sinun on käytettävä Faraday- autonavaimen suojakoteloa estämään signaali, kun autonavain ei ole käytössä. Avaimenperäsignaalin esto anti-block kotelo suojaa sähköisen auton älyavaimesi kokonaan. Faraday-avaimenperän suojus estää avaimenperän käytön avaimen ollessa suljettuna. Varkaat käyttävät signaalin toistinta, kopiointia autosi lukituksen avaamiseen, koska avaimeton pääsyjärjestelmä on itse asiassa melko heikko turvallisuuden kannalta.

Anti-theft Car Key Fob Guard RFID Signal Shielding Blocker Security Box Signal Blocking Pouch Protector Shield.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Auton avainkotelo signaalin Anti-theft estolla - RFID-suojattu