Eurotrail Bilbao Air – Vapaasti seisova teltta – Ilmatäytteinen runko

865.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Vapaasti seisova pakettiautoteltta, retkeilyautoteltta sisäteltalla ja kiinteällä alustalla. Teltta on helppo pystyttää AirTube-järjestelmän takia.

Sivuaukossa on sääsuoja ja hyttysverkko ilmanvaihtoa varten. Suuri läpinäkyvä ikkuna, jossa on kansi etuseinässä ja sivuseinässä.

Kiinteä etukatos, jossa on kirkkaat ikkunat, suojaa huonolta säältä, mutta tarjoaa myös täydellisen varjopaikan istua ja rentoutua. Markiisin takaosa voidaan sulkea kokonaan, jotta voit siirtää pakettiauton tai bussin irti teltasta ja käydä vaikka ostoksilla välillä. Palatessa on helppo vain parkkeerata kiinni valmiisen telttaan.

BILBAO AIR teltassa on myös vetoketjullinen keder-liitin. Teltan mukana tulee tilava sisäteltta 2 hlölle sekä vetoketjullinen aluspeite.

BILBAO AIR on suunniteltu erityisesti pienille pakettiautoille, linja-autoille, kuten VW-bussille tai Mercedes Vitolle. Siis pakettiautoille, joiden korkeus on enintään max 210 cm.

Teltat on varustettu irrotettavalla 7 mm: n putkella, jota käytetään, kun teltta on kiinnitetty uraan, kattorautaan tai asuntovaunuun. Jos tätä profiilia ei ole saatavana, teltta voidaan helposti kiinnittää uraan (mukana toimitetulla) kattotangolla. Tanko kiinnitetään imukupilla koukulla (ei sisälly toimitukseen, katso kuva), jonka taakse tanko voidaan kiinnittää.

Teltta on vapaasti seisova, joten voit irrottaa teltan helposti autosta vetoketjulla. Koko: 240 (+100 katos) x330cm. Korkeus: 230/210. Pakattuna: 80x45x45cm.

Ulkoteltta: 100% polyesteriä 185T, 3000mm vesipatsas, kaikki saumat on teipattu. Runko: puhallettava AirTube (0,6 / 0,8 bar). Katoksen runko: lasikuitukaaritangot Vetoketju pohjakerroksessa: PE-materiaali Sisäteltta: puuvilla PE-pohjalla Paino: Bilbao ± 20 kg.

Lisätiedot

Paino20 kg (kilogramma)
Väri

872.95

Materiaali

100% polyesteriä

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Bilbao Air - Vapaasti seisova teltta - Ilmatäytteinen runko