Cabin Max Shirt Tidy- paitakotelo, vaatesuoja 2 kpl

29.95

1 varastossa

Cabin Max Shirt tidy- paitakotelo, vaatesuoja on tarkoitettu kiireelliselle matkailijalle, jolla ei ole matkakohteessa aikaa hukattavaksi ja odottaa maksullista hotellipalvelun silitystä.

Saavuttua matkakohteeseen paitakotelosta puetaan suoraan ylle rypytön, rapea paita päälle ja ripeä siirtyminen kokouksiin, konfrenssiin tai juhliin matkakohteessa. Suojaa rypyiltä ja rasvalta tärkeitä vaatteitasi.

Kevyestä ja kovasta pvc muovista valmistettu Cabin Max paitakotelo on kooltaan 30 x 26 x 4 cm.

Cabin Max Shirt tidy- paitasuojan, paitakotelon taakse on painettu kuvitetut selkeät ohjeet paidan taittamisesta. Helppokäyttöinen kovamuovinen press and release- lukitus sekä kantokahva tuovat käyttömukavuutta matkoille sekä matkapakkaamiseen.

Koko: 30 x 26 x 4 cm
Väri: valkea

Vertaa

Cabin Max Shirt tidy, paitojen pakkausuoja, suojalaatikot, suojakotelot matkalle. Pidä paidat suorina, terävinä ja raikkaina matkoillasi Cabin Max -paitalaatikoilla. Nämä ohut 31cmx24.5×4.5cm mittaiset paitakoristeet sopivat helposti kuljetukseen. Cabin Max Shirt Tidy aukeaa kuin kirja, kiinnitetyllä kahdella lukolla. Jokaisessa pakkauksessa on kaksi paitakoristetta ja sopii mukavasti yhteen paitaan molemmissa. Sisältä löytyvät askel askeleelta ohjeet paidan taittamiseksi ryppyjen estämiseksi, ja käyttöohjeet toimivat myös taitettuna inserttinä, kannustaen paitaa pitämään sen muodon. Valitse läpinäkymätön tai läpikuultava malli, molemmat yhtä kestävät, vettähylkivät! Eikö sinulla ole silitettyä ja suoristettua paitaa matkalla? Pidä paita silitettynä paitapakkauslaatikoilla, kansioilla.

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)

Päävalikko

Cabin Max Shirt Tidy- paitakotelo, vaatesuoja 2 kpl