Hear-The-World korvatulpat suojakotelolla, Travel ear plugs

7.95

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lentomatkalla ilmanpaineen muutokset laskeutumisen ja lentoonlähdön aikana voi olla kivuliaita, tilastojen mukaan joka kolmannella lentomatkustajalla on ongelmia paine-erojen takia lennon aikana.

Laminoidut ja pehmeästä muovista valmistetut Hear-the-World korvatulpat, jotka muotoutuvat mukavasti korvakäytävän muotoon muutamassa minuutissa paikalleen asetuksen jälkeen.

Sisäänrakennettu akustinen suodatin vähentää epämiellyttäviä taustameluja autojen, junien tai lentokoneiden aiheuttamana matkalla, auttaa sinua saapumaan määränpäähän huomattavasti rennompana. Lentomatkan aikana suodatin tasoittaa ja säätelee matkustamon ja korvakäytävän välisssä olevaa painetta niin, että paine tasaantuu hitaammin. Näin vältytään korvakivulta ja epämiellyttäviltä tuntemuksilta korvakäytävässä.

Hear-the-World korvatulpat voidaan pestä lämpöisellä vedellä ja saippualla, näin ollen pidentää käyttöikää.

Pakkaus sis 1 pari korvatulppia ja suojakotelon.

Väri sinivalkoinen

Valmistusmaa PRC

Vertaa

Valmistaudu seuraavaan lentoasi käyttämällä korvatulppia. Käyttämällä lennon aikana, ja enenne lentoa, ne vähentävät korkeaan korkeuteen liittyvää painetta. Älykkäät korvatulpat on testattu oikeilla lentäjillä ja paljon matkustavilla. Korvatulppien korvatulpat on turvallista asentaa ja pysyä paikoillaan mukavasti, joten voit pitää ne pidempään ajan. Ne on valmistettu silkooni materiaalista, joka ei sisällä tunnettuja ärsyttäjiä, estäen niitä aiheuttamasta allergisia reaktiota. Tämä tuote on hyödyllinen myös retkille vuorten ja korkeiden kukkuloiden yli. Kevyt muotoilu tekee niistä myös helpon kuljettaa. Aikuisten korvaavien lentokoneiden painekorvatulpat antavat hyödyllisen lisäyksen muihin matkatarvikkeisiisi. Travel Flight Train Car 1 pair Blue Spiral Solid Convenient Silicone Ear Plugs Anti Noise Snoring Earplugs Comfortable For Study Sleeping.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Hear-The-World korvatulpat suojakotelolla, Travel ear plugs