Eurotrail Eagle Rock BTC – teltta 3 hengelle

788.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Eagle Rock BTC on uusi 3 hengen teltta, jossa on tilava oleskelutila. Ulkoteltta on valmistettu hengittävästä polyesteri/puuvillasta.

Alumiinipylväät takaavat helpon asennuksen. Sisäteltassa on tarpeeksi tilaa 3 hengelle ja siinä on pienet säilytystaskut. Oleskelutilassa mahtuu seisomaan, ja siinä on suuret ikkunat ympäriinsä ja pääsisäänkäynnin vieressä on myös sivuovi, molemmissa ylimääräinen hyttysverkko-ovi.

Kiinteä pohjakerros pitää veden ja lian poissa.

Ulkoteltta: Polyesteri / puuvilla 65/35% hengittävä kangas; Sisäteltta: 100% polyesteriä, polyesterilattia. Pohjakangas: Oxford / polyesteri. 5000 mm

pylväät: alumiinitangot Ø 13 mm korkeus: 190 cm paino: 15,4 kg. Pakkauskoko: 70x28x28cm

Lisätiedot

Paino15.4 kg (kilogramma)
Väri

656.95

Materiaali

Polyesteri / puuvilla 65/35%

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Eagle Rock BTC - teltta 3 hengelle