Eurotrail Narvik 400 Telttaseinät – Seinäpaneelit

425.95

52 varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Ihanteelliset telttaseinät, paneelit, markiiseihin. Narvik-katoshuone muuttaa markiisikatoksesi mukavaksi ja suojaisaksi tilaksi. Telttapaneelisetti koostuu kolmesta osasta: yksi etuseinä ja kaksi sivuseinää.

Etuseinä on yhdistetty sivuseinissä olevilla vetoketjuilla. Kiinnitys katokseen jänteen läpi, suuret ikkunat, joissa on verkko ja peiteläppä, sisäänkäyntiovi, tarranauha katon pylväisiin. Sisältää Teleskooppivarjostustanko, tikkaiden säilytyspussi ja kiristimet. Liittimen korkeus 235/250 cm. Sarjan leveys 400 cm

Lisätiedot

Paino9.6 kg (kilogramma)
Väri

354.95

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Narvik 400 Telttaseinät - Seinäpaneelit