Eurotrail Portimao Air – Matkailuteltta – AirTube

859.95

Varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Vapaasti seisova asuntoauton tai pakettiauton sivuteltta sisäteltalla ja kiinteällä alustalla.

Markiisiteltta on helppo pystyttää AirTube-järjestelmän takia. Sivuaukossa on sääsuoja ja hyttysverkko ilmanvaihtoa varten. Suuri läpinäkyvä ikkuna, jossa on kansi etuseinässä ja sivuseinässä. Kiinteä etukatos, jossa on kirkkaat ikkunat.

Katos suojaa huonolta säältä, mutta tarjoaa myös täydellisen varjopaikan istua ja rentoutua. Markiisin takaosa voidaan sulkea kokonaan, joten voit siirtää matkailuauton pois teltan takaa.

BILBAO AIR -laitteessa on myös vetoketjullinen keder-liitin. Teltan mukana tulee tilava 2 henkilön sisäteltta, vetoketju pohjakankaassa. PORTIMAO AIR soveltuu korkeammille pakettiautoille ja minibusseille kuten Fiat Ducato tai jopa asuntovaunulle, jonka korkeus on jopa 260 cm.

Molemmat teltat on varustettu irrotettavalla 7 mm: n putkella, jota käytetään, kun teltta on kiinnitetty väylän monirautaan tai asuntovaunuprofiiliin. Jos tätä profiilia ei ole saatavana, teltta voidaan helposti kiinnittää väylään (mukana toimitetulla) kattotangolla. Tanko kiinnitetään imukupilla koukulla (ei sisälly toimitukseen, katso kuva), jonka taakse tanko voidaan kiinnittää.

Teltta on vapaasti seisova, joten voit irrottaa teltan helposti autosta vetoketjulla. Opas näyttää kuinka helppoa tämän teltan pystyttäminen on. Koko pystytettynä Bilbao/Portimao-ilmakoko: 240 (+100 katos) x330cm. Korkeus: 230/210 Pakattuna: 80x45x45cm

Ulkoteltta: 100% polyesteriä 185T, 3000mm vesipatsas, kaikki saumat on teipattu. Runko: puhallettava AirTube (0,6 / 0,8 bar). Katoksen runko: lasikuitukaaret, Pohjakangas: PE-materiaali Sisäteltta: puuvilla, PE-pohja

Paino:

Lisätiedot

Paino22 kg (kilogramma)
Väri

872.95

Materiaali

100% polyesteriä

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Portimao Air - Matkailuteltta - AirTube