Eurotrail Silverstone Katosteltta – Kylkiteltta – Puuhiili

548.95

13 varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 4–8 päivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Ihanteellinen vapaasti seisova teltta/katos matkailuautokäyttöön, joka sisältää irrotettavan vetoketjullisen pohjalevyn, telttakassit ja katoksen. Teltta on vapaasti seisova, irrotettava (voit ajaa autolla pois ilman, että telttaa tarvitsee purkaa). Lisäksi voidaan kiinnittää erityisellä liityntäkanavalla / päätteellä (ei sisälly toimitukseen) tai yksinkertaisesti katon yli.

Etuoviaukko on suuri ja sen läppä sivuun rullaantuva. Etukatoksessa ja huoneessa suuret kirkkaat muovikalvoikkunat. Huoneessa kahden hengen sisäteltta (140 x 210cm) puuvillasekoitteesta. Huoneen sisäkorkeus 230 cm. Sivuovessa sadekatos.

Silverstonen korkeimman teltan korkeus on 250 cm, ja se soveltuu korkeille pakettiautoille, asuntoautoille tai vaikka pienille linja-autoille, kuten Dukato, Mercedes-Benz, Crafter, Iveco, Sprinter jne.

Materiaalit: Ulkoteltta: 185T pinnoitettu Polyesteri, Sisäteltta: polyesteri/puuvilla, Vahvat 19 m teräspylväät lasikuituosuuksilla

 

 

Lisätiedot

Paino 22.5 kg
Väri

548.95

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail Silverstone Katosteltta - Kylkiteltta - Puuhiili