Eurotrail suojapeite loungesetille – SFS – 300 x 400 x 70 cm – Harmaa

208.95

4 varastossa

Meiltä Eurotrailin laadukkaat camping- ja caravan-tuotteet. Yli tuhat tuotetta. Teltat, makuupussit, makuualustat, caravan markiisit, retkeilykalusteet, retkeilyvalaistus, suojapeitteet ym. Eurotrailin tuotteiden kanssa kelpaa lähteä retkeilemään luonnon helmaan tai leirintäalueille. Eurotrail-tuotteet toimitetaan ainoastaan kotiinkuljetuksena. Eurotrail-tuotteiden toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Olemme alankomaalaisen Eurotrailin ainoa pohjoismainen yhteistyökumppani. Olemme 100% turvallinen ja edullinen suomalainen verkkokauppa. Nopeat toimitukset.


Vertaa

Eurotrail on valmistanut täydellisen sarjan puutarhakalusteiden päällysteitä kahdesta eri materiaalista. Paras suoja puutarhaan lialta, UV-säteilyltä ja muilta sään vaikutuksilta!

Tämä sarja on valmistettu SFS-3-materiaalista. Tämä SFS-materiaali on optimaalinen vettä hylkivä tekstiili, joka koostuu 3 kerroksesta. Materiaali on varustettu hengittävällä kalvolla ja on siten oleellisesti vedenpitävä. Tämä erityinen kalvo varmistaa materiaalin hengittävyyden, joten tiivistynyt kosteus voi pääsee haihtumaan.

Useimpien tapausten sivussa olevat ylimääräiset ilmanvaihtohuput tarjoavat riittävän ilmanvaihdon, jolloin kondensaation muodostuminen estetään mahdollisimman hyvin.

Koko: 300 x 400 x 70 cm Kangas: SFS-3 Väri: Harmaa

Lisätiedot

Paino2 kg (kilogramma)
Väri

150.95

EAN

8.71232E+12

Päävalikko

Eurotrail suojapeite loungesetille - SFS - 300 x 400 x 70 cm - Harmaa