Eväsrasiat – Lounaslaatikot – Lounasrasiat + Lusikkahaarukka, 3-kerros

34.95

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Pinottavat, eväsrasiat, lounasrasiat, 3-kerroksinen lounaslaatikko. Kompaktit ja kätevät lounasrasiat, eväsrasiat matkoille, työmatkalle, koulumatkalle, camping, aktiivlilomalle, automatkalle jne Mikronkestävät. Konepesu.

Oletko kyllästynyt syömään pikaruokaa joka päivä? Oletko huolissasi siitä, että lounaat on epäterveellistä valmisruokaa?

Lopeta kovalla työllä ansaittujen rahojesi käyttäminen noutoruokaan ja ala tuomaan oma terveellinen itsetehty lounas! Lounaslaatikollamme voit aina nauttia tuoreista ja terveellisistä kotitekoisista aterioista kaikkialla huoletta.

Miksi valitsit lounaslaatikomme?
1. Turvallinen ja kestävä
Lounaslaatikkomme on valmistettu korkealaatuisesta PP-muovista, BPA-vapaa, myrkytön, ruostumaton ja erittäin kestävä, turvallinen, kierrätettävä.

2. Pinottava muotoilu
Bento eväsrasioissamme on 3 pinottavaa ruoka-astiaa, yhteensä 2000ml, voit vapaasti yhdistää ne yhdeksi, 2- tai 3-kerroksiseksi tarpeen tai nälkäsi, ateriatyypin mukaan.

3. Taitettava kahva
Taitettavan ja tilaa säästävän kahvan ansiosta aterialaatikko on erittäin kätevä säilyttää ja kuljettaa. Voit ottaa sen helposti mukaan kouluun, matkoille, automatkalle, toimistoon tai mihin tahansa muuhun paikkaan.

4. Helppo puhdistaa
Ruokalaatikko voidaan pestä turvallisesti astianpesukoneessa, helppo puhdistaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa! Voit säästää enemmän rahaa, koska ne voidaan käyttää uudelleen.

5. Kylmä kuuma venttiili jokaisessa laatikossa. Mukana aterin 1 x lusikka-haarukka.

Tekniset tiedot:
Tuotteen nimi: Lounaslaatikko
Materiaali: PP-muovi, silikoni
Väri: Vihreä – keltainen

Koko: 19,5 x 14 x 19 cm / 7,68 x 5,51 x 7,48 tuumaa
Tilavuus: 2000 ml

Ominaisuudet: suljettu ja tiivis, eristetty ja kuuma, kolme pinottu, kannettava kahva, suuri kapasiteetti, mikroaaltouuni lämmitetty.

Sopii, kouluun, toimiston, työmatkalle, autoon, koti, matka, retkeily, camping, caravan jne.

Vertaa

3-kerroksiset Bento-lounaslaatikot, eväsrasia sarja 2000 ml. Pinottava Bento-kotelo Sinetöity vuotamaton aterialaatikko Mikroaaltouunissa Turvallinen Kannettava Opiskelijoille Työntekijöille, Ruokasäiliö, kotitoimiston kouluretkeilyyn, matkalle, autoon, caravan. Mukana aterin lusikka-haarukka.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)
Vaalenapunainen

"Vaalenapunainen"

Päävalikko

Eväsrasiat - Lounaslaatikot - Lounasrasiat + Lusikkahaarukka, 3-kerros