Jalkatuki matkalle, Travel foot pad, Jalkatuet matkalle

22.95

6 varastossa

Jalkatuki matkalle, Travel foot pad. Tämä matka jalkatuki on suunniteltu helppokäyttöiseksi, sinun täytyy vain ripustaa se esim lentokoneessa pöydän kannattimeen, käsinojaan ja aseta jalat kätevästi, jotta voit lepuuttaa jalkojasi.

Joustava hihna: Joustavan hihnan avulla jalkatuen pituutta, korkeutta voidaan säätää vapaasti, jotta olisit miellyttävämpi matkustaa.

Erinomainen materiaali: Tämä jalkatuki on valmistettu korkealaatuisesta kestävästä kangasta, jossa on pehmeä puuvillapehmuste, pehmeä joustava ja kestävä laatu. Auttaa tehokkaasti jalkojen ja kehon väsymystä lentojen, kaukoliikenteen metron, junan, bussin jne. matkan aikana.

Kannettava koko: Helppo kantaa, se voidaan taittaa kokoon ja säilyttää pakkauksen sisältämässä säilytyspussiin.

Kevyt, pienikokoinen, kätevä kuljettaa ja käyttää sitä missä tahansa liikennevälineessä.

Väri Musta

Materiaali Polyester

Vertaa

Tunnetusti kävely matkan aikana lentokoneessa, junassa, bussissa jne ehkäisee veritulppa riskiä. Myös istuessa lentokoneessa, linja-autossa, junassa on mahdollista parantaa vernekiertoa asettamalla jalat hiukan korkeammalla lattian rajasta. Jalkatuen käyttö pitkein matkojen aikana edistää verenkiertoa, etenkin riippuva malli, jolloin jalkoja voi liikkuttaa keinuen edestakaisin. Matkan aikana voit myös pienentää veritulppariskiä seuraavilla toimenpiteillä:

Muista juoda riittävästi nestettä (vähintään lasillinen vettä 1–2 tunnin välein). Vältä alkoholia ja kahvia, koska ne kuivattavat. Tee pieni kävely lentokoneen käytävällä 1–2 tunnin välein. WC:ssä käynti ja rakon tyhjentäminen riittävän usein on myös suotavaa. Vaihda asentoa, liikuttele ja jumppaa jalkojasi. Monilla pitkillä lennoilla annetaan hyviä voimisteluohjeita. Vältä unilääkkeitä, älä nuku kippurassa, älä istu tai nuku jalkojesi päällä. Käytä jalkatuen lisäksi lentosukkia.

Comfy Foot Pad Hanger Car, Train, Bus, Coach, Caravan, Travel Airplane Footrest Hammock. Premium Memory Cotton Foot Resting. Hammock for Travel Office Leg Hammock.

Lisätiedot

Paino0.6 kg (kilogramma)

Päävalikko

Jalkatuki matkalle, Travel foot pad, Jalkatuet matkalle